MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı,yaptığı açıklamada 1 Kasım Erken genel seçim sürecinde seçim araçlarında müzik çalınmayacağını söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Teşkilatı seçim süresince seçim araçlarında müzik çalmama kararı aldı.


Müzikli propaganda yok


Her gün şehit haberleri nedeniyle büyük acı yaşadıklarını söyleyen Taşçı, bu nedenle seçim araçlarında müzik çalınmayacağını ifade etti.

Böylesi acılı bir ortamda seçim şarkılarıyla meydanlarda yer alınmasının uygun olmadığını düşünüyoruz.


ŞEHİTLERİMİZE SAYGI İÇİN


Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, “Önümüzdeki erken genel seçimlerde, her gün vatan evlatlarının toprağa düştüğü, anaların göz yaşlarının sel olduğu bir ortamda seçim araçları ile seçim müziği çalmayı; şehitlerimizin aziz hatıralarına uygun bulmadığımız için böyle bir karar aldık. Halkımızın da bu yönde düşüncesinin olduğunu bildiğimiz için müzikli propagandayı iptal ettik” dedi.

Başkan Taşçı, gürültü kirliliği ile Okulların açıldığı bu günlerde Eğitim gören yarınımız yavrularımızın daha sağlıklı şartlarda eğitim görmelerine de imkan sağlayacak olması açısından da önem taşıdığı kanaatindeyiz.



PARTİLERE TEŞEKKÜR

Nevşehir'de 1 Kasım milletvekili seçimleri öncesinde alınan karar ile sessiz bir seçim süreci yaşanacak.
MHP İl Başkanı Taşçı sesli anons yapılmayacağını belirtti ve En Son İl Güvenlik kurulu toplantısında Nevşehir Valimiz Başkanlığında yapmış olduğumuz toplantı ile Diğer siyasi partilerimizin de bu yönde karar alması karşısında hepsine bu hassasiyetleri için teşekkür ediyorum dedi.