Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için gittiği Ankara’da, MHP Genel Merkezi’ni ziyaret etti.

 
SAİT YÜKSEL ÖNCE BAŞBUĞ TÜRKEŞ'İN MEZARANI ZİYARET ETTİ...

Genel Merkez ziyareti sonrasında ise MHP’nin merhum Genel Başkanı Başbuğ Alparslan Türkeş’in mezarını ziyaret ederek burada dua etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, www.fibhaber.cm a yapmış olduğu açıklamasında Genel Başkanımız  Sayın Dr. Devlet Bahçeli ,yaptığı her konuşmasında  2015 yılı 7 Haziran da yapılacak olan Genel seçimlerin önemine vurgu yaparak bu ülkemizin geleceği için büyük önem taşıyan 7 Haziran Genel Seçiminin Türkiye için bir kurtuluş fırsatı olduğunu dile getirerek her şehirden Milletvekili istediğini her defasında dile getirmiştir” dedi.

Genel Başkan Dr. Devlet Bahçeli’nin bu söylemlerini ve 7 Haziran Genel Seçimlerinin Yüce Türk Milleti olarak önemini Aday adayı olarak bizler ve tüm halkımız farkındalar.

Genel seçimlerde büyük sınav verecek olan halkımızın dua destek ve teveccühleri tüm Türkiye geneliyle birlikte ilimiz Nevşehir'de de mutlaka karşılık bulacaktır... Ayrıca partimizin sürekli yükselişte olduğunu, kamuoyu araştırma şirketlerinin anketlerinde de MHP’nin bu yükselişini apaçık ortaya kopyduğunu belirttiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel, bugün çeşitli ziyaretler için bulunduğum başkent Ankara da seçim çalışmalarıma ilk olarak Başbuğumuz Büyük Lider Merhum Alpaslan Türkeş'i kabri başında ziyaret ederek, dualarımla start vermiş bulunuyorum. Daha sonrada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Anıtkabir de ziyaret ettim.

Son Olarak TBMM de MHP Grup Toplantısına katılarak parti teşkilatlarımla birlikte o yüce ruhu tatma şansı yakaladım dedi.

Yüksel katıldığı MHP Grup Toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada ise, FİB Haber Merkezimize şu görüşlere yer verdi:

 “Öncelikle şunu herkesin bilmesini isterim ki, benim MHP’den aday adayı olmam bile büyük bir onur ve benim için büyük bir şereftir. Kamuoyunda gerek partimize gerekse aday dayı olduktan sonra şahsıma gösterilen ilgiye teşekkür ediyorum. Aday olmasam dahi bu partinin bir neferi olarak çalışacağımdan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Tüm Nevşehirli hemşehrilerinin yaklaşan Genel Seçimlerde sağ duyu içerisinde vicdanlarının seslerine kulak vermelerini isteyen MHP Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel,şimdiden gazamız kutlu olsun, 7 Haziran Genel seçimlerinin ülkemiz partimiz ve Yüce Türk Milletimiz için hayırlar getirmesini diliyor,seçimlerin ülkemize barış ve mutluluk getirmesini dileğinde bulundu.