Yaklaşan yerel seçimler öncesi MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Varol, Belediye Meclis Üyesi adayları; Nevşehir Lale Sanayi esnafını ziyaret ederek destek istedi.

Mehmet Varol ve beraberinde ki Belediye Meclis Üyesi adayları, sanayi bölgesindeki esnaf ve işçileri ziyaret ederek, sıkıntılarını ve taleplerini dinledi.Varolyaptığı açıklamada; "Nevşehir'in otomobil bakım ve tamir anlamında konusunda kendini yetiştirmiş değerli ustalarıyla önemli bir sanayi sitelerinden birisine sahibiz. Biz sanayici kardeşlerimizin her zaman yanında yer aldık, destek olmaya, sorunlarını çözmek için çalışmalar yapmaya da devam edeceğiz. Nevşehir Sanayi Sitemizi daha modern ve daha iyi şartlarda hizmet sunması için elimizden gelen bütün gayreti göstermeye çalışacağız. Ben sanayi sitemizin ıslah edilerek daha modern hale getirilmesinin daha doğru olacağını düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

    Belediye Başkan adayı Varol ve Meclis üyesi adayları, gün boyu sanayi esnafını ziyaret etti.

Akşam saatlerinide boş geçirmeyen 
MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol ev ziyaretlerine devam ediyor...

“30 GÜN ORUÇ TUTACAĞIZ, BAYRAM 1 NİSAN’DA”

MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol; 30 Mart 2014 günü yapılacak yerel seçimlere artık günler kaldığını, bu süreçte de Özlenen Nevşehir için gece-gündüz demeden, yağmur-çamur demeden çalışacaklarını söyleyerek, “Gerekiyorsa kalan 12 gün oruç tutacağız. Yemeden içmeden eğlenmeden son bir ayımızı en etkin şekilde geçireceğiz. bu 12 gün tuttuğumuz orucun bayramını da 1 Nisan’da tüm Sarıçam olarak kutlayacağız” dedi.