MHP Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol , 1 Kasım seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu hatırlattığı ziyaretlerinde, "Herkes tercihini yaparken çok iyi düşünmelidir dedi.

Varol ,Türkiye’nin birlik ve beraberlik ortamının sağlanmasına büyük ihtiyaç duyduğunu belirtti.İnşallah 1 Kasım’dan sonra mutlu ve huzurlu bir Nevşehir ve Türkiye içinde birbirimizle birlikte olacağız ve güzel hizmetlerde bulunacağız" şeklinde konuştu.

1 Kasım tarihide yapılacak olan 26. dönem milletvekilleri seçimlerinde MHP milletvekili adayı olan Mehmet Varol Nevşehir halkı 7 Haziran seçimlerinde nasıl MHP adaylarına sahip çıkmış ise 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimde de sahip çıkacağını söyledi.

Seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden MHP Nevşehir milletvekili adayları Mehmet Varol, Sait Yüksel ve Hüseyin Ödemiş ilçe ilçe dolaşarak seçmenlerle buluşuyorlar.

Seçim startının verilmesi ile birlikte her gün halk ve esnaflar ile iç içe olan MHP Milletvekili ve 26 Dönem Milletvekili Adayı Mehmet Varol,www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında seçmenlerimize yapamayacakları hiçbir sözü vermediklerini belirterek, Milletvekili seçilmeleri halinde kapılarının tüm Nevşehir halkına her zaman açık olacağını , şu partili veya bu partili diye ayrım yapmadan hizmet vereceklerini belirtti.

“HALKIMIZ BİZE SAHİP ÇIKACAKTIR”

Nevşehir halkının hem kendisine hem de diğer MHP'li adaylara verecekleri oylarla sahip çıkacaklarını belirten MHP birinci sıra milletvekili adayı Mehmet Varol “ 7 Haziran tarihinde yapılan 25. dönem milletvekili seçimlerinde Nevşehir halkı partimizin üç milletvekili adayından birini milletvekili olarak seçerek sahip çıktılar. Şunu çok iyi biliyorum ki 1 Kasım tarihinde yapılacak seçimlerde halkımızın verecekleri oylarla hem beni hem dediğer aday arkadaşımızı milletvekili olarak Ankara’ya göndereceklerdir. Bizleri Ankara’ya temsilcileri olarak gönderdikleri taktirde nasıl milletvekilliği yapacağımızı herkes görecek. Şu anda olduğu gibi milletvekili seçildikten sonra hep halkımızın içinde olacağız. Acı ve mutlu günlerinde onlarla birlikte olacağız. Nevşehir’e gelmesi gereken tüm hizmetleri getirerek insanlarımızın yaşam stantdartını yükselteceğiz.

Varol, 1 Kasım 'da Partimizin iktidar olması ve bizlerinde milletvekili olarak Ankara’ya gitmemiz halinde MHP iktidarında neler yapılacağını göstereceğiz” dedi.

1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde Nevşehir halkının iktidar partisine gerekli dersi vereceğinin de altını çizen Varol, “ Seçimlere yaklaşık 15 gün bir süre kaldı. Ben Nevşehir halkının çok yüksek bir oy potansiyeli ile iktidar partisine gerekli dersi vereceğini düşünüyorum. Çünkü yapmış olduğumuz seçim çalışmalarında bunu açık ve net görebiliyoruz. Bir kasım tarihinde Nevşehir halkı MHP'ye vereceği oylar ile bizleri Ankara’ya temsilcileri olarak göndereceklerdir” dedi.

MHP Milletvekili Adayları seçim çalışmalarını Hacıbektaş ve Derinkuyu ilçelerinde sürdürüyorlar.