TÜGVA Nevşehir Şubesi tarafından 31 Mart Yerel seçimlerinde ilk kez oy kullanacak seçmenleri bilgilendirmek amacıyla "İlk Oy Hareketi" çalışması başlattı. Nevşehir'in Uçhisar beldesinde yürütülen çalışmalara destek veren AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, ‪Milli duruş sergileyen TÜGVA Nevşehir’e ve TÜGVA Nevşehir İl Temsilcilisi Oğuzhan Alkan kardeşime teşekkür ediyorum. Bu vatan bizim, birlikte güçlü Türkiye için çalışıyoruz. Kazanan aziz milletimiz olacak.”dedi.

Uçhisar, Doğalgazına, Sıcak asfalta kavuşacak...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; “Mazlumların ümidi güçlü Türkiye’nin gür sesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geleceğe güvenle yürümesine sizlerin desteğiyle devam edeceğiz.‬ ‪Uçhisar, Başkan adayımız Osman Süslü ile AK Belediyeciliği hak ediyor.‬ 31 Mart akşamı sizlerin desteğiyle özlem bitecek inşaAllah. Sıcak asfaltıyla, modern çehresiyle tarihten günümüze kültür mirasımızı hak ettiği değere hep birlikte ulaştıracağız." dedi.

Açıkgöz, “Son 17 yılda kazandığımız her seçimden sonra sorumluluğumuz daha da ağırlaştı. Milletimizin verdiği bu güçlü ve destekle bize işaret edilen hedeflerin bilincindeyiz. Bunun için çok çalışıyoruz. Hizmet aşkımızdan kesinlikle taviz vermeden, irade, erdem ve cesaretle Türkiye'yi şahlandırma mücadelemizi kesintisiz bir şekilde sürdüreceğiz. Ülkemizi ve milletimizi gelecek hedefleriyle buluşturacağız. Bu uğurda aşılması gereken son bir engelimiz, son bir virajımız daha var. 31 Mart, 2023 hedeflerimize giden yolda önemli bir geçittir, inşallah bunu da yine milletimizin desteğiyle başarıyla geride bırakacağız. Rabbim hepinizden, bize destek veren tüm hemşehrilerimizden razı olsun. Rabbim yol arkadaşlığımızı, dayanışmamızı daim kılsın” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmalarını içeren videoyu izlemek için tıklayınız...