AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğaz köyünü ziyaret etti. Milletvekili Açıkgöz'e ziyaretinde Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Çiftci ve İl Genel Meclis üyesi adayı Gürbüz Dinç eşlik ettiler.

AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz ve beraberindeki heyet, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Boğaz köyü  ziyaretinde köy muhtarı ve vatandaşlar ile görüştü.

Boğaz Köyünde vatandaşlar ile sohbet edip sıkıntılarını dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözüm yolu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Milletvekili Açıkgöz, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; "Boğaz Köyümüzdeyiz. “Bizim siyasetimiz gönül ve sevgi siyasetidir. Bizim davamız birlik, beraberlik, kardeşlik davasıdır. Türkiye güçlendikçe ülkemize ayar verme yarışına girenlerin kendilerine nasıl çeki düzen verdiklerini gördük. 2023 hedeflerimizin önündeki bu son engeli de anlımızın akı ile aşacağız. Bizim yanımızda Allah’ın izniyle aziz milletimiz var." dedi.