Kapadokya Fm'de Gazeteci Ali Çamur'un hazırlayıp sunduğu “Haber Panorama” programının bu haftaki konuğu Ak Parti Nevşehir Milletvekili T.B.M.M Divan Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz oldu.

Gazeteci Ali Çamur'un sorularına samimi ve açık yüreklilikle cevaplar veren Milletvekili Açıkgöz, katıldığı radyo programın da 2023 yolunda hem ülkeleri hemde Nevşehir için projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyledi. Sürekli halkın içerisinde olduklarının da altını çizen AK Partili Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, vatandaşımızla iç içeyiz ve her fırsatta dokunuyor, dinliyor gönüllerine giriyoruz” dedi. 

Açıkgöz, yaptığı açıklamasında; "Kapadokya FM’de canlı yayında Ali Çamur’un konuğuyduk.”Terörü içeride ve dışarıda bitirmeye kesin olarak kararlıyız. Nevşehir’e vaat ettiklerimizi yapmaya devam ediyoruz. Nevşehir kadirşinastır, hep yanımızda oldu.” dedi.

Ülke ve Nevşehir gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.TBMM Divan Katip Üyesi AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz," Kapadokya FM’de Atilla Ali Çamur ile canlı yayınımıza başladık. Kapadokya FM’den aziz milletimize saygılarımı, sevgilerimi, muhabbetlerimi bir kez daha sunuyorum. Eşsiz güzelliklerin diyarı Nevşehir’den, Kapadokya’dan selam olsun. AK Kadrolar gece gündüz demeden çalışıyor. Güçlü Türkiye için yerli ve milli kalkınma modelimiz tüm hızıyla devam ediyor. 16 yıldır milletimizle el ele gönül gönüle kutlu yolda yürüyoruz" dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Zeytin Dalı Harekatı’nda görev alan kahraman Mehmetçik’imize ve tüm güvenlik güçlerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Terörün her türlüsüyle kararlı mücadelemiz devam edecek. Canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet; gazilerimize de acil şifalar diliyorum.Nereden tehdit geliyorsa şanlı Türk Ordumuz terörü merkezinde yok ediyor. Yerli ve milli savunma sanayimizle, ordumuzla terörle mücadele operasyonlarımız devam edecek. Mazlumlar ölürken, yurtlarından çıkarılırken bizler seyirci kalamayız. Batı, riyakar tutumuna son vermelidir... Ümmetin umudu, mazlumların gür sesi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdogan dünyaya sesleniyor, haklı mücadelemize devam edeceğimizi en güçlü şekilde ifade ediyor. Türkiye, mazlumların sığınağıdır. Bizler zulme tüm Türkiye olarak karşıyız." dedi.

Nevşehir'de turizmimiz canlanıyor...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Nevşehir turizmimiz canlanıyor. Yabancı konuklarımız Kapadokya’ya akın ediyor, bundan gayet memnunuz. Tüm konuklarımızı Nevşehir’imize davet ediyoruz. Bölge ve ülke ekonomimize katma değer kazandıran turizm sektörümüz kazandıkça Nevşehir büyüyor; Türkiye kazanıyor." dedi.

Açıkgöz, "Gönüllerin partisi AK Parti’dir. Nevşehir İl Başkanlığımızın yoğun çalışmalarına katkı sağlamaya çalışıyoruz. Nevşehirli hemşerilerimize muhabbetlerimizi sunuyorum. AK PARTİ Türkiye’nin partisidir" dedi.

Açıkgöz herkesi Nevşehirspor maçına davet etti

Milletvekili Açıkgöz; "22 Nisan 2018 Pazar günü Ankara’ya tüm hemşerilerimizi 3.Lig yolundaki Nevşehirspor - Kırşehirspor müsabakasına davet ediyorum. Şampiyon Nevşehirspor’umuza her zaman şampiyonluk yakışır. Tüm Nevşehir’imiz tek yürek Nevşehirspor"