AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz’den, TBMM Genel Kurulundaki konuşmasından dolayı CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan’a cevap geldi.

 Açıkgöz'ün kınama mesajı...

Açıkgöz, Sarıaslan’ın iddialarına cevaben TBMM’deki konuşmasında, “CHP Nevşehir Milletvekili SayınSarıaslan’ı, TBMM Genel Kurulu kürsüsündeki 2 Ekim 2019 tarihli konuşmasından dolayı siyasi üslup ve adaba davet ediyorum.

Sayın Sarıaslan; şehirden kopuk, haberiniz olup olaylara vakit ayırmadan, yaptığınız haksız eleştirilerinize; Nevşehir’in saygın ve çalışkan Valisine siyasi ahlak, adap ve hiçbir insana yakışmayan haksız yakıştırmanızdan dolayı sizi kınıyorum.

Kozaklı’da FTR Hastanesi olduğunu bilmeyen; Hacıbektaş’ta yapılanları görmeyen, Avanos köprüsünü o dönemki kendi partilerine mensup belediye başkanının istemediğini, hangi sanayi sitesine doğalgazın istendiğini bilmeyen Sayın Vekili tekrardan kınıyorum.” dedi.

İşte AK Parti Nevşehir Milletvekili Açıkgöz'ün CHP'li Sarıaslan'a verdiği o açıklamayı izlemek için TIKLAYINIZ!

İşte Açıkgöz'ün Meclis kürsüsünden yaptığı o açıklaması;

MUSTAFA AÇIKGÖZ (Nevşehir) - Sayın Başkanım, teşekkür ediyorum.
Tabii, sayın vekilim herhâlde dışarı çıkmış ama Kozaklı'da zaten bir fizik tedavi hastanesi var, önce onu bildireyim kendisine, 180 yataklı, hem de Türkiye'nin en gözde hastanelerinden bir tanesi ve inşallah devlet hastanesinin yeri de hazır, en kısa zamanda yapacağız.
İkincisi de tabii, sayın vekilim hangi sanayi olduğunu, kastettiğini bile kendisi bilmiyordur çünkü hangi sanayi olduğunu çok bilemedik.
Üçüncüsü de Avanos'la ilgili, köprüyle ilgili, köprünün Vali'yle ne alakası var, onu da anlamadım. Köprü ödeneği hazırdı ama o dönemki belediye başkanı istemedi köprü yapılmasını. 
Hacıbektaş'la da ilgili söyleyeceğim, TOKİ'sini, hastanesini, köprülerini, kavşaklarını, hepsini bu Hükûmetimiz yaptı ama maalesef belediye başkanının yapmadığı hizmetleri bizden soramazlar. 
Dördüncüsü de Vali Bey'le ilgili, o gün açılışta beraberdik, sadece ekonomik gidişatla ilgili, o günkü istihdamla ilgili bir şey söylemeye çalışıldı. Orada doğru yapılan işlerle ilgili gelip burada kürsüde kendisini kaybederek "şarlatan" demesi yüzünden kendisini kınıyorum.