AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp ve köylerini ziyaret ederek destek istedi.

31 Mart yerel seçim için destek çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz Ürgüp ilçesine bağlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.  

Köy köy dolaşıp 31 Mart yerel seçimlerinin ülke ve Nevşehir için önemini anlatan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Ürgüp ilçesine bağlı Sarıhıdır köyünü ziyaret ederek 31 Mart seçimleri için vatandaşlardan AK Parti İl Genel Meclis üyeleri adaylarına destek istedi.

AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ali Özer ve İl Genel Meclis Üyesi adaylarınında eşlik ettiği ziyaretlerde ayrı ayrı yapılan kamu yatırımları ve köylerin sorunları ile ilgili bilgi alan Milletvekili Açıkgöz, "Vatandaşlarımızın sorunlarını çözerek aramızdaki gönül köprüsünü daha da sağlamlaştırmak için buradayız" dedi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Ürgüp/Sarıhıdır Köyümüzdeyiz.‬‪Türkiye’yi ve bizleri hedef gösteren şer odaklarına en iyi cevabı sandıkta vereceğinizi biliyoruz. Büyük hedeflerimiz var. 15 Temmuz’da bir ve beraber olan milletimizin 31 Mart’ta da güçlü Türkiye’nin ve Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdogan’ın liderliğindeki yerli ve millî AK kadrolara desteğini bekliyoruz. Destek aziz milletimizden, hizmet her zamanki gibi AK kadrolardan. Kazanan, Türkiye olacak" dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün sonraki durağı ise Ürgüp/ Mazı ve Bahçeli köyleri oldu...

Burada Köy sakinleri ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz öncelikle Ak Parti hükümetleri ve son dönemde köye yapılan hizmetleri dile getirerek, yeni dönemde yapılması planlanan çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Milletvekili Açıkgöz açıklamasında; "Ürgüp/ Mazı Köyümüzdeyiz. 31 Mart'ta dünyanın öbür ucundan bizi tehdit edenlere öyle cevap vereceğiz ki bir daha kimse bu millete parmak sallama cesareti bulamayacak. Ekonomizi çökerterek işimizle, aşımızla tehdit edenlere fırsat vermeyeceğiz. Bu seçim, milli irade yüzsüzleri için yolun sonu olacaktır. Allah’ın izniyle 1 Nisan sabahı Türkiye gücüne güç katmış şekilde yoluna emin adımlarla milletimizin desteğiyle yürüyecektir. Önce Millet Önce Memleket" dedi.

Ürgüp/Bahçeli Köyümüzdeyiz.

Zillet ittifakı,terör destekçileriyle kol kola kurulmuş bir ittifaktır.Benim aziz hemşerilerim bu oyunu görüyor. 31 Mart’ta sandıklarda Cumhur İttifakımız gereken cevabı en güçlü şekilde verecektir. Biz,milletimize sevdalıyız. Önce Millet Önce Memleket" dedi.

Açıkgöz; "Bu güne kadar bizlere verdiğiniz büyük destek için çok teşekkür ediyoruz. Bizlerde sizlere hizmet için gayret ediyoruz. Önümüzde ülkemiz milletimiz açısından çok önemli bir seçim var. 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde de AK Parti İl Genel Meclis Üyesi adayımızın tamamının görevlendirilmesi hususunda sizden her zamankinden daha çok destek bekliyoruz inşallah" dedi.