AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Derinkuyu Belediye Başkan Adayı Bülent Aksoy'un seçim ofisinde düzenlediği toplantıya katıldı.

Geniş katılımından duyduğu memnuniyeti belirten Açıkgöz, "Açıkcası miting tadında bir buluşma oldu. Görüyorum ki bu iş bitmiş. Derinkuyu kararını vermiş." dedi. 

Açıkgöz açıklamasında; "Derinkuyu’nun coşkusu, heyecanı, muhabbeti Nevşehir’e kadar ulaştı. Belediye Başkan adayımız Bülent Aksoy, 31 Mart’ta sizlerin desteğiyle Başkanımız olacak inşallah. Derinkuyu; vatan, millet, devlet aşığıdır. Biz de bu kutsal vatanı aşkla seviyoruz. Sevdası millet olmayanlar bizi anlayamazlar. Memleket İşi Gönül İşi...

Ümmetin umudu, Türkiye’nin umudu, kahraman milletimizin lideri Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK kadrolara vereceğiniz destekle 31 Mart’ta kazanan milletimiz olacak. AK Parti, milletimizin partisidir.

Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu CHP ile bugünkü CHP arasında dünyalar kadar fark var. PKK, Kandil, Pensilvanya ile kol kola olanları milletimiz görüyor. Zillet ittifakını, kirli pazarlıkları milletimiz görüyor; bunlara sandıkta en iyi cevabı vereceğinizden de şüphemiz yok." dedi.