AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Divan Üyesi Mustafa Açıkgöz , kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer'in ziyaret sonrası kasabalarında yaşanan tarımsal sulama konusundaki sorunları dile getirmesi üzerine birlikte Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz'i ziyaret ettiler.

Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürü Ali Rıza Diniz'i ziyaret eden Milletvekili Açıkgöz ve Başkan Özer, Nevşehir'in Avanos ilçesine bağlı Çalış kasabasının tarımsal sulaması konusunda ki sorunları anlattı ve yeni projelerin hayata geçirilmesi noktasında  istişarelerde bulunuldu.

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ; DSİ’nin Nevşehir ve ilçelerinde yaptığı yatırımları yakinen takip ettiklerini belirterek Nevşehir'de yapılan ve devam eden yatırımlar için DSİ ailesine teşekkür ediyoruz. ‘’dedi.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DSİ Genel Müdürü Ali Rıza Diniz'de, konunun çözümüne ilişkin olarak kendilerine gereken her türlü yardımı yapacaklarını ifade etti.


DSİ ziyareti sonrası Çalış Belediye Başkanı Alpaslan Özer de , AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'e destekleri için şahsı ve kasaba halkı adına teşekkürlerini sundu.