Ankara Arena Spor Salonu'nda gerçekleştirilen AK Parti  6. Olağan Gençlik Kolları kongresine katılan AK PARTİ Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, şu açıklamalarda bulundu.

 
AK PARTİ Nevşehir Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ, yaptığı açıklamasında : "Gençler Geleceğimizdir" dedi. Açıkgöz;

 

            AK Parti hareketi toplumun her kesimine hitap eden, toplumun her kesimini samimiyetle kucaklayan ve toplumumuzu en iyi şekilde temsil eden bir harekettir.

 

            13 yılda milli birlik ve beraberlik içerisinde, her yönüyle gelişen ve her yönüyle değişen Yeni Türkiye için canla başla çalıştık. Gençlerimiz AK Parti kadrolarıyla büyüdü, dinamizm ve kararlılıkla gece gündüz demeden hep birlikte ilk günkü aşkla yürüdü.

 

            Özgüveni yüksek, geleceğe güvenle bakan gençlerimiz; her türlü vesayetçi, darbeci, tek tipçi anlayıştan uzak demokrasimiz güçlü bir geleceğe adım attı.

 

            Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Beyefendilerin dediği gibi : "Biz gençliğimize inanıyoruz; biz gençliğimize güveniyoruz." elhamdülillah gençlerimiz her daim yüzümüzü AK eyledi; milli ve manevi değerlerine sahip, birikimli, vizyonu ve misyonu olan bir AK Gençlik, gücümüze güç kattı.

 

            Anadolu' dan başlayarak, yakın coğrafyamızdan dünyanın dört bir yanına AK Gençlerimizle "sevgi tohumları" ekmeyi kendimize ilke edinerek, gençlerimizin Asım' ın nesli olması da bizi ayrıca mutlu etmiştir.

 

            Genel Başkanımız, Başbakanımız Sayın Ahmet DAVUTOĞLU' nun: "Sizlerde Hz. Yusuf' un yüzünü, Hz. İsa' nın merhametini, hicrete yürüyen gençlerin imanını görüyorum." ifadeleri  ile AK Gençliğin en güzel tarifini anlıyoruz.

 

            Biz tuzaklara karşı her zaman olduğu gibi doğulu, batılı, kuzeyli, güneyli tüm gençlerimizle dimdik ayakta duracağız, büyük oyunu hep birlikte özellikle gençlerimizle bozacağız.

 

            AK PARTİ Gençlik Kolları Başkanlığı görevini en iyi şekilde temsil eden Sayın Abdurrahim BOYNUKALIN Başkanımıza emekleri, örnek kişiliği için şahsım ve AK Dava arkadaşlarım adına teşekkür eder, yeni görevinde başarılar dilerim.

 

            AK Parti Gençlik Kolları  IV. Olağan Kongremizle İstanbul Gençlik Kolları İl Başkanımız olan Sayın Melih ECERTAŞ' a Gençlik Kollarımız Genel Başkanlığı görevi tevdi edilmesinden dolayı başkanımızı kutlar; yeni görevinde hayır ve bereket dolu başarılar dilerim. 

 

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ

AK PARTİ Nevşehir Milletvekili

TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi