AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz Gülşehir ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gülşehir ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Milletvekili Açıkgöz'den Kaymakam Ertekin'e Nezaket ziyareti

Nevşehir Milletvekilli Mustafa AÇIKGÖZ beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin'i makamında ziyaret ederek bir süre sohbet etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Gülşehir ilçemizin durumu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. 

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Kaymakam Ertekin teşekkürlerini sundu.

Milletvekili Açıkgöz'den Gülşehir'de Teşkilat ve Esnaf Ziyaretleri

 Ziyaretlere AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kürşat Koç ,eşlik etti.

AK Partili Milletvekili Mustafa Açıkgöz Gülşehir çarşı esnaflarını ve iş yerlerinde ziyaret ederek, esnafla bir süre sohbet ederek istek ve önerilerini dinlediler.

Konu hakkında www.fibhaber.com'a açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, Davamız inanacımız ve sorumluluğumuz gereği Milletin Efendisi değil hizmetkarı mantığıyla Ziyaretlere çok önem verdiklerini, fırsat buldukça ilçe belde ve köyleri ziyaret ettiklerini söyledi. Bu kapsamda dün Ürgüp ve Avanos ilçelerimize ziyaretlerde bulunduk bugünde bu kapsamda Gülşehir ilçemizi ziyaret ettik dedi.

Nevşehir Milletvekili Açıkgöz, Bu ziyaretlerde vatandaşlarla birlikte olma imkanı bulduklarını belirterek, "Nevşehir sadece şehir merkezlerinden ibaret değil. İlçelerimiz,Beldelerimiz ve Köylerimizin ihtiyaçlarını da çok önemsiyor, eksiklerin giderilmesi için çalışıyoruz. Siyaset milletle yapılır. Biz seçimden seçime vatandaşı hatırlayan olmadık, olmayacağız. Bu topraklar, tüm halkımız her bir köylümüz bizim varlığımızı hissedecek inşallah" diye konuştu.