AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de devam eden yol yapımı ve sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Vatandaşlarla sıcak asfalt Yol yapım çalışmaları hakkında görüş ve önerilerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz, daha sonra Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok ile görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz, Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok ile görüştü.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir'de devam eden Sıcak asfalt
Yol yapım çalışmaları incelemeleri sonrası yaptığı açıklamada; "İlimizde devam eden Yol ve kavşaklar için incelemelerde bulunduk. Vatandaşlarımızı dinledik. Bölge müdürümüzden ve inşaat firması yetkililerinden bilgi aldık. Toplamda bu yıl 28 km'lik yolun sıcak asfalt yapılması planlanıyor. Kolay değil, sabır istiyor. Hemşehrilerimiz eleştiri ve tepkilerinde haklılar. Ama her güzellik bir bedel istiyor. Burada önemli olan belli bir proğram ve plan doğrultusunda yolun ivedi ve muntazam olarak bir an önce tamamlanması, yine devam eden yollarda gerekli güvenlik ve emniyet önlemleri alınarak vatandaşlarımızı mağdur etmeden halkımızın hizmetine sunulmasıdır." dedi.

Kurban bayramı öncesinde 2 yolda çalışmalar tamamlanacak...


Milletvekili Açıkgöz, "Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok ile devam eden sıcak asfalt çalışmaları hakkında görüştük. Şehirlerarası asfalt çalışmalarında sıkıntı yaşanmıyor, ama şehir içi çalışmalarda malum şehir içi alt yapı ile birlikte koordineli yürütülmesi gerektiğinden bu konuda bir takım sıkıntılar yaşanabiliyor. Önemli, olan bu sıkıntıları azamiye indirmek ve vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına taleplerimizi kendisine ilettik. Sağolsun Karayolları 6. Bölge Müdürü Şenol Altıok beyde bu konuda samimiyetlerini ve hassasiyetlerini bizle paylaştı. 

Hafta sonları ve 17.00 'den sonrada çalışma devam edecek..


Sıcak asfalt yol çalışmalarında devam eden Derinkuyu ve Avanos yolu Kurban bayramından önce tamamlanacak. Ayrıca Güney yolu Terminal kavşağında yaşanan sıkıntıların bertraf edilmesi için burada da bir çalışma yapılacak. Nevşehir Çevre yolu, Ürgüp, Avanos ve Derinkuyu Yolunun da biran önce tamamlanması için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü Ayrıca yine devam eden yollarda gerekli güvenlik tedbirlerinin alınarak daha sağlıklı bir trafik akışı sağlanması içinde gerekli çalışmalara start verildiğini Sayın Müdürümüz bizlere söylediler. Ayrıca, yine vatandaşlarımızın öneri ve eleştirilerine konu olan çalışmaların hafta sonu ve saat:17:00 sonrasında da devam edilmesi içinde gerekli görüşmeleri de yaparak kendilerine ilettik" dedi.

Nevşehirli vatandaşlarımıza anlayışı için teşekkür ediyoruz.

Biz vatandaşlarımız için en iyisi neyse onu yapmaya çalışıyoruz. İlimizde de sıcak asfaltla ilgili plenti kurduk ve çalışmalarımızı başlattık. Bu sene de sıcak asfaltla yollarımızı döşüyoruz ki, inşallah vatandaşlarımız uzun süre yollarla ilgili bir sıkıntı çekmeyecek.’’ 


Durmak yok yola devam...!

Açıkgöz,"Malum şehrimizin iklimsel özellikleri itibarıyle yaz mevsimi sıcak asfalt çalışmaları için en uygun zaman dilimi. Bu manada ilimizde başlayan sıcak asfalt yol yapım çalışmaları tamamlandığında sağlıklı muntazam yollarıyla Nevşehir tanınmaz hale gelecek. Şimdiden, şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Ayrıca Tüm vatandaşlarımıza sağlıklı, huzurlu, kazasız yolculuklar diler, sabır ve yapıcı tenkitleri içinde tüm hemşehrilerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum "dedi.