Nevşehir'de 2015-2016 eğitim öğretim yılı bugün düzenlenen karne töreni ile sona erdi. AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi Sayın Mustafa AÇIKGÖZ; İncekaralar İlkokulu, Göre İlkokulu ve Çardak İlkokulunda karne dağıtım törenine katılarak, öğrencilerin karne heyecanına ortak oldu.

AÇIKGÖZ, ziyaretler sonrası 2015-2016 eğitim öğretim yılı sene sonu tebrik mesajı yayımladı:
 
                    Kıymetli Hemşerilerim,
                    2015-2016 eğitim öğretim yılını tamamlayarak 17 Haziran 2016 Cuma günü karne sevinciyle geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimiz yaz tatili dönemine girmiş bulunuyor. Milli birlik ve beraberlik içerisinde, ilim yuvalarımızı aydınlatan değerli öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessüm, gözlerindeki pırıltıda her geçen gün daha da güçlenen Türkiye’ mizin aydınlık yarınlarını görüyor ve kıymetli kardeşlerimize güveniyoruz. Bu sebeple millet ve devlet olarak önceliğimiz yeni nesillerimizi, gençlerimizi yarınlara en iyi en donanımlı şekilde hazırlamak, onlara demokratik ve gelişmiş bir ülke bırakmaktır.
                 Özü sevgi ve saygı ile yoğrulan aziz milletimizin; ilime ve ilim yoluna verdiği önemi yüzyıllardır bilmekteyiz. Bu vesileyle fedakarca emek veren öğretmenlerimize de şükranlarımı ve minnetlerimi sunuyorum. 
                 Yaz tatilinin yeni öğretim yılına hazırlık adına verimli geçirilmesini diler; öğrencilerimize, velilerimize ve eğitimcilerimize hayırlı tatiller temenni eder, saygı ve selamlarımı sunarım.

Ecz. Mustafa AÇIKGÖZ
AK Parti Nevşehir Milletvekili
TBMM Başkanlık Divanı Kâtip Üyesi
 
 
IMG_7833
IMG_7835
IMG_7845
IMG_7846
IMG_7847