AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, bir ilke daha imza attı.

AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, sabah namazının ardından ‘Bereket Çorbası’ dağıtıp, vatandaşlarla çorba içip sohbet etti.

Nevşehir Merkez Kurşunlu Camii'nde sabah namazını kıldıktan sonra cami avşusunda çorba kazanının başına geçen AK Parti Divan Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz, kendi elleriyle vatandaşlara çorba dağıttı.

Milletvekilliği seçilmesinden bu yana sosyal faaliyetlerle adını duyuran Milletvekili Açıkgöz, amaçlarının Nevşehir'de yaşayan tüm insanlara hemşehricilik bilincini yerleştirmek, dayanışma ve kaynaşmayı sağlamak olduğunu söyledi.

Kurşunlu Camii' nde Nevşehirli Merhum Damat İbrahim Paşa' nın milletine hizmetkar olma ve ikramda bulunma geleneğini; hayır sever insanlarımızın cömertliği ile kardeşlerimize sabah namazı sonrası çorba ikram ettik.Mevsim nedeniyle havaların soğuk olmasından dolayı çorbayı tarihi Kurşunlu Camii’nde dağıtıyoruz.

Bereketin timsali çorba, sevginin timsali ise yüzlerdeki samimi tebessümdü...
Gönül insanlarının şehri Nevşehir' imizde; güzel memleketimizin güzel insanlarına her daim hizmetkar olmak da bizim için ayrı bir mutluluk dedi.

Bugün burada çok güzel bir olayı yaşıyoruz. Manevi bir ortamda sabah namazımızı eda etmenin mutluluğu ile vatandaşlarımızla birlikte çorba içiyoruz. Bugün burada Nevşehirli vatandaşlarımızla birlikte sıcak çorbamızı yudumluyoruz. Halkımızla birlikte oluyoruz ve olmaya devam ediyoruz.” dedi. 

“Böyle bir hizmeti ilk kez yaşıyoruz” diyen vatandaşlar ise Nevşehir Milletvekili Eczacı Mustafa Açıkgöz’e teşekkür etti. Soğuk bir havada sıcak bir çorbanın çok güzel olduğunu ifade eden vatandaşlar, "Sıcak çorba ve ekmeklerimizi dağıttılar. Allah razı olsun. Milletvekilimizin başarılı çalışmalarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.