Bölgenin en çok dinlenen radyo istasyonu Ürgüp FM’de Ayşe Paslanmaz’ın hazırlayıp sunduğu “Haftanın Konuğu” proğramının bu haftaki konuğu Ak Parti Nevşehir Milletvekili T.B.M.M Divan Kâtip Üyesi Mustafa Açıkgöz oldu.

Büyük reytinğ yapan Proğramda Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz bölgemiz ve ülkemizle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Özellikle uzun uzun 15 Temmuz darbe gecesini anlatan Açıkgöz Ayşe Paslanmaz’ın tek kelimelik sorularına “aşk” cümlesine “Nevşehir ve Ak Parti” demesi ilgi çekti. “Nevşehirli hemşerilerimizin size olan sevgisi herkesçe malum, bu sevginin kaynağı nedir? “Sorusuna: “Ben onları çok seviyorum. Sevgi karşılıklıdır çok farklıdır. Anadolu insanı çok farklıdır ve özeldir İnsanımız çok farklı ve özeldir. Vefalıdır düzgündür çalışkandır.” diye cevap verdi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ün Ürgüp FM’de yaptığı açıklamalardan kısa başlıklar:

"Ürgüp Fm mikrofonlarından kadim şehrin aziz insanlarını Nevşehirli hemşerilerimi saygıyla muhabbetle selamlıyorum."
"AK Kadroların bir neferi olmaktan onur duyuyorum."
"15 Temmuz darbe girişimi, alçak FETÖ ve hain çetesinin ihanetini, alçaklığını tüm dünyaya gösterdi. Milletimizin iradesini hedef aldılar."
"Milletin Başkanı, ümmetin umudu, dünya lideri Sn. RT. Erdogan 'ı hedef aldılar. Allah' ın yardımı, milletimizin birlik ve beraberlik. 
İçerisinde kararlı mücadelesi ve Reis' imizin vakur duruşuyla bu kalkışma bertaraf edilmiştir." 
"Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, Sayın Başbakanımızın yanında dimdik duracağız. Hep birlikte kutlu yürüyüşe devam edeceğiz."
"PKK' yı da DAEŞ' i de PYD' yi bitireceğiz. Allah' ın izni ile coğrafyamızda barışı hakim kılacağız. Kimse başka hesaba girişmesin!"
"Hiçbir zaman darbe girişiminde bulunanlar kazananlar olmadı, olamayacak da!' 
Milletimiz; al yıldızlı bayrağımızın gök kubbede dalgalanması, ezan-ı şeriflerin minarelerden okunması için malını,canını evladını feda etti
"Kahraman şehitlerimize, fedakar gazilerimize ve aziz ailelerine minnettarız. Allah, hepsinden razı olsun." 
Terör örgütlerinin tamamı Türkiye' ye karşı düşmanlık yapma konusunda ittifak halinde; terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam edecek!
"Önümüzdeki yıl bölge turizminde bir canla bekliyoruz ve çalışmalarımız da bu yönde yoğun bir şekilde devam ediyor. Turizm kalkınacak..."
"Ürgüp, alt ve üst yapısıyla kendine yakışan imkanlara hızla kavuşuyor. AK kadrolar gece gündüz demeden çalışıyor." 
"Nevşehir' de 5738 yatak kapasiteli Yüksek öğrenim KYK yurtlarında yeni öğrencilerimizi konaklatmanın, ağırlamanın mutluluğunu yaşıyoruz."
"Kitap iyi bir arkadaştır, iyi bir dosttur. "Kitap okuyan ve kitap okutan bir Nevşehir" kampanyamıza hemşerilerimizi davet ediyorum."
"Nevşehirspor' umuza Z. Türkiye Kupası 2.eleme turu ilk maçında Boluspor karşısında başarılar dilerim."
"Anadolu' nun kadim şehrinde doğup, büyümekten ve Nevşehirli olmaktan onur ve gurur duyuyorum." 
"Eczacılık mesleğimde de bizim önceliğimiz; insan ve insan sevgisi olmuştur. Sevgi, dinimizin de özünde vardır."
Kapadokya'nın Yıldızı Ürgüp Fm'e yayın hayatında başarılar diliyorum. Vatandaşlarımızı sevgi ve muhabbetle selamlıyor; Allah'a emanet ediyorum.


Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün Radyonun anı defterine:

“Saygıdeğer Şiir Perisi Ayşe Hanım,
Öncelikle göstermiş olduğunuz ev sahipliği için çok teşekkür ederim.
15 Temmuz 2016 hain, alçak, şerefsiz, fetö ve çetesinin saldırısının konuşulduğu Radyo proğramı için geldik, hoş sohbet ettik. Milli iradeye yapılan bu saldırının Taksim’de şahidi olan Ayşe Paslanmaz’a, o gecenin dehşetini yazdığı şiirle anlatan Ayşe hanıma bundan sonraki yaşamında huzur, başarı ve mutluluklar dilerim. En kısa zamanda yine güzel bir proğramda buluşmak dileğiyle…” yazdı.

Ürgüp FM Yönetim Kurulu Başkanı Ayşe Paslanmaz Ak Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz’e Teşekkür Belgesi takdimi yanında “Yaşa Sevdiğim” şiir kitabının birinci ve ikinci baskısı ile Kapadokya Şiir Şöleni kitaplarını hediye etti.