Nevşehir'in Ürgüp ilçesi Cumhuriyet Meydanında Demokrasi nöbeti ilk günkü heyecanla devam ediyor.

Ürgüp ilçe merkezindeki meydanda ilçe halkı ile birlikte demokrasi nöbeti tutmaya gelen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'ü alanı dolduran kadın, erkek, yaşlı ve genç vatandaş tarafından ellerindeki Türk bayraklarıyla büyük bir coşkuyla karşılandı.

AK Parti Milletvekili Açıkgöz, 15 Temmuz gecesi, siz vatan dediniz, İşte bu millet, ne zamanki bu milletin üzerine kara bulutlar çöker, o zaman bu millet yeniden doğar. Sizlerle gurur duyuyorum. Bu ülkenin bir vatandaşı olmaktan, Nevşehirli olmaktan , bu toprakların bir evladı olmaktan da onur ve gurur duyuyorum. Çünkü bu aziz milletimiz her zaman elif gibi dimdik durdu. 15 Temmuz gecesinden bu güne kadar, Ürgüpte ilçe meydanına gelerek, demokrasi nöbeti tutan yaşlı, genç, kadın ve erkek olmak üzere tüm Ürgüplü hemşehrilerime teşekkür ederim' şeklinde konuştu.

Açıkgöz konuşmasında; Vatan haini PKK ile FETÖ terör örgütünün hedefleride, ağa babalarıda Bunların hepsi aynı bunların tek hedefi var, Türkiye Cumhuriyeti Devletini bölüp parçalamak dedi. Bunlara karşı merhamet eden maraza uğrar merhamet etmeyene de merhamet edilmez. Bu hainlerin yaptığını kimseler yapmadı bu ülkeye bu aziz milletimize.

 Ama bu alçaklar şerefli Türk Ordusunun üniformalarını çaldılar, oraya sızdılar yılan gibi üniformalara bile zarar vermeye kalktılar. Bundan sonra yapılacak şudur, buraya bu saydığım örgütlere sempati duyan, ya da hala temaslarını sürdürmek isteyen varsa, bu alçaklardan farkı yoktur. Erdoğan, 7 Ağustos'a kadar meydanları boş bırakmayacağız bu bir nöbettir" diye konuştu.

Ürgüp Milli İRade ve Demokrasi mitingine AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız da katıldı.