TBMM Divan Katip Üyesi, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Ürgüp ilçesini ziyaret ederek seçim çalışmalarına katıldı.

Milletvekili Açıkgöz, "Turizm cenneti, eşsiz güzelliklerin diyarı, Kapadokya’nın incisi Ürgüp’ümüzdeyiz.‬ ‪“Ürgüp’te faaliyet gösteren otellerimizi ve turizm işletmecilerimizi ziyaret ediyoruz. 31 Mart’ta Belediye Başkan adayımız Mehmet Aktürk’e vereceğiniz desteklerle Türkiye’nin markası Kapadokya’yı birlikte büyütmeye ve tanıtmaya devam edeceğiz. Kazanan hemşerilerimiz, kazanan Nevşehir olacak.” dedi.

AK Parti Ürgüp Belediye Başkan Adayı Mehmet Aktürk'te açıklamasında; "Değerli Milletvekilimiz Sn. Mustafa Açıkgöz ile birlikte Ürgüp’ümüzü layık olduğu yere ulaştırmak için faaliyet gösteren otellerimizi ve turizm işletmecilerimizi ziyaret ediyoruz. Bir ve beraber olduğumuz sürece Ürgüp İçin Hız Kesmeden Devam edeceğiz. Memleket İşi Gönül İşi. Hikayemiz Bir Gönlümüz Bir Umutlarımız Bir Gönül Belediyeciliği Ürgüp İşi Gönül İşi" dedi.