AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz,  AK Parti İl Başkanlığında vatandaşın sorunlarını dinledi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığında artık gelenekselleşen halk günü toplantısında Açıkgöz, vatandaşların sorunlarını dinleyerek tek tek not aldı.

Milletvekili Açıkgöz, her zaman halkın İçinde...

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiği halk toplantısında, “İlk günkü heyecanla, vatandaşlarımızın gönüllerine dokunuyor, dertlerine derman olmaya çalışıyoruz. Hiçbir ayrım yapmaksızın her vatandaşımıza dokunmaya, hepsinin derdini dinlemeye gayret gösteriyoruz. Bir vatandaşımızın kalbini kırmışsak, eğer onun gönlünü fethedememişsek şehrin anahtarını bağışlasak boşa. Bu yüzden samimiyetle, tevazu ile maksimum gayret gösteriyoruz" dedi.

SİZLERİN HİZMETKARIYIZ

Düğününde cenazesinde onları hiç yalnız bırakmayan ve her zaman Nevşehir halkı ile iç içe olan Milletvekili Açıkgöz vatandaşların gösterdiği yoğun ilgi karşısında memnuniyetini dile getirerek,  ''Biz sizlerin hizmetkarıyız. Milletimizin emrindeyiz. Siz olmasanız bizim burda ne işimiz olur ki? Her zaman olduğu gibi vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceğiz. Meclis çalışmalarından arda kalan zaman diliminde vatandaşlarla bir araya geliyorum. 'Bizim tek derdimiz var o da milletimize hizmet etmek. Ankara’da ilimiz Nevşehir menfaatleri için gece gündüz çalışıyoruz ve eksiklikleri tamamlamak için gayret gösteriyoruz. Gerek halk günü buluşmasıyla gerekse  vatandaşlarımızın bizzat ayağına gidip, sorunlarını dinlemeyi seviyorum. Onların şahsıma karşı olan teveccühlerine layık olmaya çalışıyorum sokağa hakim olan bir millet ekonomiye de siyasete de hakimdir. Bu sevgi ve destekten Allah bizi mahrum etmesin" ifadelerini kullandı.