AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı, TBMM Divan Katip Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genel kurul toplantıları ve komisyonlarda gerçekleştirdiği çalışmalarından arda kalan zamanlarını Nevşehir'e gelerek hemşehrilerine ayırıyor.

Vatandaşları tek tek dinleyen Milletvekili Açıkgöz, çözüm için de gerekli girişimlerde bulunarak ilgili birimlere sorunları iletti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, teşkilat toplantıları, cenaze törenleri, düğün törenleri, esnaf ziyaretleri ve Nevşehir'de devam eden kamu yatırımlarında gerçekleştirdiği incelemeler başta olmak üzere Nevşehir’in il merkezi, ilçe, belde ve köylerine yaptığı ziyaretlerle sürekli halkın içinde olmaya devam ediyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’nda Nevşehirli hemşehrileriyle bir araya gelerek, talep ve önerilerini dinleyen Milletvekili Açıkgöz; "AK Parti Nevşehir İl Başkanlığımızda hemşerilerimizle olağan buluşmalarımıza devam ediyoruz.‬ Sevdamız Nevşehir’imizin her ferdi bizim için önemlidir. Hemşerilerimizle hemhal olarak çözüm yolları üretmeye gayret gösteriyor, istişarelerimizi sürdürüyoruz." dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün kendileriyle çok yakından ilgilendiğini ifade eden Nevşehirli vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini ilettiler.