AK Parti il Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar ve AK Parti TBMM Divan Katip Üyesi ve Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Devlet Hastanesinde hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında devlet hastanesine misafir olan Milletvekili Açıkgöz ve il Başkanı Yanar, bayramın ilk gününde hastaları ziyaret etmeyi unutmadı. Bayram sevincini yaşayamayan hastalarla sohbet eden Açıkgöz ve Yanar, sağlık çalışanları, hastalar ve refakatçilerle yakından ilgilendi.

Hastanede yatan hastalar ve hasta yakınları böyle bir ziyaretin kendilerine moral verdiğini ifade ederek, Milletvekili Açıkgöz ve İl Başkanı Yanar'a teşekkür ettiler.

Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ziyarete ilişkin yaptığı açıklamasında; "‪Nevşehir Devlet Hastanemizde tedavi gören hastalarımızı ve yakınlarını ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.‬ ‪Her zamanki gibi bayramda da mesai mefhumu gözetmeden çalışan fedakar sağlık çalışanlarımıza da teşekkürler...‬" dedi.