AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz İstanbul Küçükçekmece'de bulunan Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu'na makamında ziyarette bulundu. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeni Akit Gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mustafa Karahasanoğlu da yaptığı konuşmasında, 1989 yılında küçük bir ofiste başladıkları yayıncılık serüvenine bugün gazete, televizyon kanalı ve internet sitesinden oluşan yayın grubu olarak devam ettiklerini söyledi. Kendilerine destek veren okuyucu ve izleyicilere teşekkür eden Karahasanoğlu, Yeni Akit gazetesinin geçmişte çeşitli davalarla ve tehditlerle yüz yüze geldiğini ancak bütün zorlukları atlatarak 6 bölgede basılan ve Türkiye'nin dört bir yanına ulaşan bir gazete olduğunu belirtti.

Akit TV'nin de 30 Nisan tarihinde yayına başladığını ve bugün itibarıyla deneme yayınlarını tamamlayarak normal yayına geçtiğini bildiren Karahasanoğlu, "Tıpkı Yeni Akit gazetesi, Cuma dergisi ve yeniakit.com.tr'de olduğu gibi gündemin peşinde koşan değil, gündemi belirleyen bir Akit TV ile karşı karşıya kalacaksınız. Hiçbir grubun ya da cemaatin değil, bütün ümmetin sesi olacağız inşallah. Müslümanların gören gözü, işiten kulağı ve haykıran sesi olmak için çalışacağız Allah’ın izniyle" ifadelerini kullandı.

23 yıldır ilkeli, kararlı ve tutarlı yayın çizgisiyle büyük beğeni toplayan Akit Gazetesi’ne yeni bir kardeş geldiğini söyleyen AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de Akit TV'ye başarılar diledi...

Yazar Ali Karahasanoğlu, Haber Müdür Kenan Kıran, Haber Koordinatörü Kadir Demirel ve  Reklam Müdürü Adem Çiftçi'nin de katıldığı ziyarettin sonunda yeni gazete binasını da gezen Milletvekili Açıkgöz, çalışanlara başarılar dileyerek, yeni yayın hayatına başlayan Akit TV için ise hayırlı olsun temennisini iletti.