NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, seçimler öncesinde Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın neden Nevşehir’e gelemediğine açıklık getirdi.

Nevşehir Milletvekilleri olarak Başbakan Erdoğan’ı bizzat Nevşehir’e davet ettiklerini kaydeden Ak Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, Başbakanın seçim öncesinde yoğun bir gezi programının bulunduğunu ve genel de Parti açısından sıkıntılı olan illere gittiğini dile getirdi.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevşehir’in kendisine olan desteğine teşekkür ettiğini de dile getiren Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk, “Bu süreç yorucu bir süreç. Sıkıntılı bir süreç. Bütün illere gitmeyi Sayın Başbakanımızda arzuluyor. Kahvaltılı bir toplantıda Sayın Başbakanımıza Kendisinin ilimizde çok sevildiğini, hasretle beklendiğini ifade edip kendisini Nevşehir’e davet ettik. O da dedi ki, Bu seçim sürecinde partimiz açısından daha zayıf gördüğümüz yerlere gideceğiz. Nevşehir Allah’a Hamd Olsun bizlere desteğini tam olarak verdi. Şu an ki görüntü de öyle. Biz Nevşehir’i çok seviyoruz. İnşallah seçimden sonra Nevşehirimizi de ziyaret edeceğiz. Seçim esnasında daha zayıf olarak gördüğümüz illerimizi ziyaret etmek durumundayız. Vakit çok kısa ve ziyaret edilmesi gereken il sayısı çok fazla. Bir günde en az iki ile gidiyorum ve yine de yetiştiremeyeceğim Hakkınızı helal edin dedi. Bu kadar mütevazi ve bu kadar sıcak bir şekilde bizlere bu ifadelerde bulununca bir şey diyemedik. O gelse de gelmese de bizim ona sevgimiz ve desteğimiz tam.  Halkımızın hissiyatını ve düşüncelerini de biliyoruz. İnşallah seçimden sonra ziyaret edecek Başbakanımız Nevşehirimizi” diye konuştu.