AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çiftlik köyünü ziyaret etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve beraberindeki heyet, Nevşehir merkez ilçeye bağlı Çiftlik köyü ziyaretinde köy muhtarı ve vatandaşlar ile görüştü. Menekşe, Çiftlik köyü sakinleri ile sohbet etti vatandaşlarla çay içti sorunlarını dinledi.

Milletvekili Menekşe'ye ziyaretinde Nevşehir İl Genel Meclisi üyesi Mehmet Zaglanmış, İl Genel Meclis adayı Serkan Naci Feralan ve Merkez İlçe teşkilatı eşlik ettiler.

Milletvekili Menekşe, ziyaretler sonrasında yaptığı açıklamada; "Dün, Karacaören ve Topaç köylerimizi ziyaret etmiştik bugünde Çiftlik Köyümüzdeyiz. İl Genel Meclisi üyemiz Mehmet Zaglanmış, İl Genel Meclisi adayımız Serkan Naci Feralan ve Merkez İlçe teşkilatımızdaki arkadaşlarımız ile birlikte burada köylülerimiz ile buluştuk, görüştük, vatandaşlarımızın ve köyümüzün sıkıntı ve problemlerini dinledik, çözüm yolları ile ilgili istişarelerde bulunduk, ziyaretlerimiz devam edecek. Tevazu Samimiyet ve Gayretle yarınlarımız için #Durmak Yok Yola Devam" dedi.