Yoğun meclis gündemiyle Başkent Ankara da ülke gündemine ilişkin yoğun programları arasında Nevşehir konusunu gündemin başına koyan Vekillerimiz hummalı çalışmalarını sürdürüyor.

 

Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider’in dün genel kurulda Anayasa komisyonu üyeliğine seçilmesinin ardından kendisini ilk kutlayanlar Nevşehir Milletvekili arkadaşları Erdal Feralan ve Murat Göktürk oldu.

 

Kırsal kalkınma ajansımızın tanıtım toplantısındaydık.Çıftçilerımiz % 65 e varan hibe desteklerinden fatdalanacaklar.

17 yıldır yürüttüğü görevine tekrar seçilen Esnaf Sanatkarlar Kredi Koop. Başkanı Kemak Ay'ı tebrik ettik.

Meslek odalarımızla en yakın zamanda kapsamlı bir toplantı yapmak üzere sözleştik.Oda başkanlarıyla sohbet ettik.

Nevşehir şehit-gazi aileleri derneği Başkent Ankara da TBMM ye gelerek Nevşehir Milletvekillerimizi ziyaret etti. Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Ak parti Nevşehir Milletvekillerimiz Heyetimizin Taleplerini gerekli birimlere ve müsteşara ilettik. İnşallah Yeni müjdeler yolda dedi.

Nevşehir Milletvekillerimiz Erdal Feralan ,Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’e Nevşehir heyetinden sonra bu kezde Hacıbektaş ilçesinden konukları vardı. Ziyaret hakkında açıklamada bulunan Gizligider, AK Parti Hacıbektaş ilçe başkanı ve yönetiminin ziyaretinde ilçeye yaptığımız, devam eden ve yapacağımız yatırımları konuştuk dedi.