Gülşehir Saadet Partisi ilçe Başkan Fatih Çiftci v beraberindekiler ile rehber eşliğinde Mısır Milletvekili Adil Raşit'i Gülşehir gezisi yaptılar. Nevşehirde düzenlenen Şehadet gecesine konuşmacı olarak katılan milletvekili NEVŞEHİR TURU yapıldı.

Gülşehirde vatandaşlarla sohbet eden milletvekili bir soru üzerine 'Türkiye Başbakanı Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Başbakanlıkran gitmesi durumunda ülkenin daha zor bir durumla karşılaşır. dedi. Bir vatandaşın  ise hangi takımı sorması üzerine Adil Raşit, hiçbir takımı tutmuyorum, futbolla alakam yok. dedi.

Daha sonra Gülşehir Kütüphanesinde mola veren heyet burada Kütüphane çalışanların sıcak ilgisiyle karşılandı. Oradada bir süre oturup sohbet eden Mısır milletvekli buradan ayrılarak geceye katılmak üzere kalacağı otele hareket etti. Gazetemizden bir adet takdim ettiğimi milletvekli Adli Raşit, gazetemizin renkli olmasının çok hoş olduğunu iç sayfalarının neden renksiz olduğunu sorması üzerine kendisine ücretsiz dağıtıldığımızı söylememiz üzerine şaşırdı. Halkın yerel gazetelere destek vermesi gerektiğini belirtti.