AK Parti Göreme Belediye Başkan Aday adayı Mızrak 15 yıllık bir aradan sonra kasabamıza yine hizmet edebilmenin mutluluğunu yaşıyorum.

Allah izin veride aday olursam Siyasette geçirmiş olduğum tercübemle hiç zaman kaybetmeden kısa sürede yapmayı planladığım projelerim şunlardır dedi.

 

Mustafa Mızrak Göreme Belediye Başkanı adayı olduğunda yapmayı planladığı bazı projeleri;

 

1-Göreme de yaşlılar ve bakıma muhtaç kişiler için yatılı ve gündüz bakımlı olacak şekilde tüm ihtiyaçları karşılyacak bir huzurevi ve gündüz bakım evi projesini seçilir seçilmez hayata geçirilecek.

 

2-Hızlı gelişen turizm sektörünün ara elaman açığını karşılayacak bir Turizm meslek lisesi projemiz hayata geçirilecek.

 

3-Üniversite ile işbirliği içerisinde turizm ağırlıklı bir fakulte yada yüksekokulun Göreme de açılması.Çokrak mevkiinde sağlayacağımız karşılıksız arsa ile 

bu okulun açılmasını kolaylaştıracaktır.

 

4-Göreme de eksik ve tamamlanamamış olan park ,yeşil alan ve rekreasyon alanları hızlı bir şekilde Göreme ve Türk turizmine yakışır bi hale getirilecektir.

 

5-Göreme açıkhava müzesi otopark ve hediyelik eşya mağazalarının tekrar düzenlenerek hukuki altyapısı sağlam kurallara oturtulacak.

 

6-Gene Göreme açık hava müzesi yakınında kültürel etkinliklerin yapılabişeceği bir anfi tiyatronun en kısa zamanda bölge ve Türk turizmine kazandırılması.

 

7-Seyir noktalarının düzenlenip çevre kirliliği yaratmadan turizmin ve esnafın hizmetine sunulması.

 

Bu projelerimiz acil ele alınacaklar arasında olup.Seçildiğimizde halk ve esnafımızda fikir teatisi içinde yeni projeler ve uygulamaları hizmete sokacağız.

 

Hedefimiz hizmet ,durmadan yılmadan halka hizmet edeceğiz ki hakka hizmet edelim.

 

Mustafa Mızrak

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI