AK Parti'ye TBMM Başkanlık Divanı'nda düşen üyelikler için seçim yapıldı. 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz Nevşehir'i ve Ak Parti Meclis Divan Katip Üyesi olarak görevlendirildi..

Ak Parti Nevşehir Milletvekili hemşerimiz Mustafa Açıkgöz, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)’nin 26. Dönem yasama yılında görev yapacak olan Başkanlık Divanı görevlisi olarak seçildi. Açıkgöz, TBMM'de dört yıl boyunca katip üyesi olarak görev yapacak.

Mustafa Açıkgöz’ün Katip Üye olması ile birlikte, daha önceki dönemlerde bu görevi tevdi edenlerde olduğu gibi Katip üyeliğin tüm haklarına sahip olarak, kendisine TBMM Başkanlık Divanında ayrı bir oda tahsis edilecek. Açıkgöz, ayrıca kırmızı plakalı bir araç, 2 şoför ve yaklaşık 4 tane daha personel ile çalışma imkanı bulacak. Açıkgöz, diğer katip üyeleri ile birlikte dönüşümlü olarak meclis başkanının görevlerine yardımlarda bulunacak.


Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz Meclis ana kademelerinde Nevşehir'imizi ve Ak Parti'yi en iyi şekilde temsil edecektir.

Mustafa Açıkgöz'e görevin tebliğ edilmesinden sonra yaptığı açıklamasında ''AK PARTİ TBMM Kâtip Üyesi görevinin partimizin teveccühü ile tarafıma verilmesi bizi onurlandırdı.'' dedi

Milletvekili Ecz. Mustafa Açıkgöz'e Fib Haber Merkezi olarak başarılar dileriz.


AK Parti Grup Toplantısı'nın basına kapalı bölümünde, grup başkan vekilliklerine Amasya Milletvekili Naci Bostancı, Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Giresun Milletvekili Nurettin Canikli ile Tokat Milletvekili Coşkun Çakır seçildi.

Toplantıda AK Parti'ye TBMM Başkanlık Divanı'nda düşen üyeliklere bildirilecek isimler de belirlendi.

TBMM Başkanlık Divanı'nın 23 kişiden oluşması benimsendiği için AK Parti'ye düşen üyelik sayısı da arttı. 

İstanbul Milletvekili Ayşe Nur Bahçekapılı ile Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti'nin TBMM Başkanvekilleri olarak belirlenirken, TBMM İdare Amirliklerine Çorum Milletvekili Salim Uslu, Ankara Milletvekili Ahmet Gündoğdu, Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, katip üyeliklere Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, Elazığ Milletvekili Ömer Serdar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Kütahya Milletvekili İshak Gazel ve Osmaniye Milletvekili Mücahit Durmuşoğlu seçildi.