12 Ağustos 1968 Uçhisar doğumlu olan Mustafa Zibel Doğduğu topraklara hizmet etmek adına Uçhisar Belediye Başkanlığına AK Partiden Aday adaylık müracaatında bulundu.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz e evraklarını teslim eden Mustafa Zibel Uçhisar bizim herşeyimiz ,AK Partimizle kasabamıza en güzel hizmetleri getirebilmek için Uçhisarlı vatandaşlarımızın büyük desteklerinide yanımıza alarak kasabamız Uçhisarı Uçhisarlı hemşerilerimle birlikte yönetmeye talip olduk.

Allah kısmet eder de bu görev bize verildiğinde bu toprakların bir evladı olarak bu çok kutsal görevi layıkıyla başaracak yürek bizde büyük teveccüh ve destekte çok şükür hemşerilerimde var. Biz Yarınlara bırakılacak en güzel Uçhisar için bu göreve talip olduk hakkımızda hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Mustafa Zibel Adaylığının kesinleşmesi ve seçilmesi durumunda Uçhisar da 2023 Hedef Vizyonu için büyük projelerinin hazır olduğunu söyledi.
Profesyonel bir ekiple yola çıkacaklarını belirten Zibel, "Bizim başkanlığımızda iktidarın gücünü Uçhisar Kasabamız'da güzel bir şekilde yansıtacağız. Halktan kopuk bir siyaset olmaz, bunun için halkla iç içe olacağız ve halkın problemlerini dinleyip çözüme kavuşturacağız dedi.

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde Büyük Türkiyenin gözde cennet kasabası Uçhisarımıza hak ettiği hizmetleri ifa etmek adına bu göreve talip oldum Allah utandırmasın dedi.

Aday adaylık başvurusu dosyasını alan AK Parti İlçe Başkanı Salih Açıkgöz de başvurusunun hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunarak Zibel'e başarılar diledi.