NAR’DA AK PARTİ ADAYI ALİ ERDOĞMUŞ YENİDEN BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLDİ

AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş yeniden belediye başkanı seçildi. AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş burada yapılan seçimlerde MHP Belediye Başkan Adayı Bilal Altunbaş’la seçim yarışını sürdürdü. AK Parti Nar Belediye Başkan Adayı Ali Erdoğmuş rakibine 65 oy fark atarak yeniden belediye başkanı oldu...

Nar kasabasında Halkın güven ve desteğini alarak bir kez daha zafer elde eden AK Parti Nar Belediye Başkanı Ali Erdoğmuş, seçim sonrası yaptığı açıklamasında seçim sürecinde destek ve dualarından dolayı tüm Nar halkına teşekkür ediyorum.

Erdoğmuş , Narlı tüm halkımızla el ele vererek Durmak yok yola devam diyerek Hizmetlerimize devam edeceğiz dedi.

Erdoğmuş, seçimlerin kazanılmasında etkin rol oynayan tüm ekibe teşekkür ederken, kendisi için hatimler indiren, dualar eden, içinde kendisinden yana bir sevinç duyan herkese şükranlarını sundu. Erdoğmuş, kendisine oy vermiş olsun ya da olmasın herkesin belediye başkanı olacağının altını çizerek, "Bugüne kadar Cenab-ı hakkın rızası için hiç kimseyi ayırt etmedik. Bundan sonra da etmeyeceğiz. Dolayısı ile lafta değil icraatla bunu göstereceğiz ve her kesin ve her kesimin belediye başkanı olmaya devam edeceğiz. Narlı güzelliklerin, birlik ve beraberliklerin, hizmet eden ve alanların, mutlu insanların olduğu bir yer olarak anılacaktır” diye konuştu.