2014 yerel seçimlere yaklaştığımız şu günlerde partilerde aday adaylığı yarışı hızını kesmedi. Nevşehir de adaylar kendilerini tanıtıyor. 

Nevşehir Belediye başkanı olmak için AK Parti’den aday adayı olmak isteyen kişilerin sayısı artarken Nevşehirin sevilen saygın isimlerinden Zafer İnanır geçtiğimiz günlerde aday adaylığını açıklamıştı. 

Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Yardımcısı ve Eski AK Parti İl Başkanlarından Zafer İnanır,  Fibhaber.com’u ziyaret ederek 2014 Yerel seçimlerde yarışmak için Ak Parti’den Nevşehir Belediye Başkan aday adayı olduğunu 2014 Yerel seçimlerinin Şehrimiz ve partimiz için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum dedi.
 
FİB Haber Merkezimizi ziyaret eden Ak Parti Nevşehir Belediye Başkan Aday Adayı Zafer İnanır, Nevşehir’in Anadolu’nun en güzel illerinden biri olduğunun altını çizerek seçim sürecinin başarılı bir şekilde sonuçlanması durumunda herkesi kucaklayarak büyük bir yerel hizmet ağı kuracaklarını belirtti.

Nevşehir Belediyesi’nin başına kimin geleceği Vatandaşın hayatını doğrudan ve derinden etkileyeceği için aday olduğunu belirten Zafer İnanır, şunları söyledi;  “ Belediye başkanının esas görevi; başında bulunduğu belediye kurumunu en iyi şekilde yönetmek, belediye organlarının kararlarını hayata geçirmek, belediye personelini güzel bir şekilde sevk ve idare etmek, özellikle dezavantajlı konumdaki vatandaşlara kolaylıklar sağlamak ve özü itibariyle halkının refahı, huzuru, sağlık ve mutluluğu için ne gerekiyorsa onu yapmaktır.
Bu yüzden, belediyenin başına kimin geleceği hayatımızı doğrudan ve derinden etkileyecek bir karardır.
Öyleyse bu kararı alırken, yani diğer bir deyişle sandık başında oy kullanırken çok dikkatli olmalı ve her şeyden önce kendi ve çocuklarımızın geleceğini tayin ettiğimizin farkında olmalıyız. İşte bu yüzden ben, belediye başkanlığı görevine yukarıda ifade ettiğim şekilde bakıyor ve onu Nevşehir olarak ortak kaderimize sahip çıkarak, hep beraber daha ileriye gitmenin bir fırsatı olarak görüyorum. 
Yol yapmak, çöp toplamak, sokakları temizlemek, su-elektrik-kanalizasyon gibi altyapı hizmetlerini sunmak, sosyal ve kültürel alanları oluşturmak vs. zaten bir belediyenin yapması gereken temel görevlerdir. Bunları yapacağını söylemek bir vaat değil, ancak kanunla verilen görevleri tekrar etmek olabilir! Allah kısmet ederde Başkanlık görevi layık görülürse önce şehrimizin kenetlenmesi ve birlik beraberliğinin daimi için elimden gelen herşeyi yapacağım zira ne Benim ne senin Nevşehir Hepimizin” dedi.