Tüm Türkiye'nin kilitlendiği 10 Ağustos'taki Cumhurbaşkanlığı seçimi için, AK Parti Gençlik Kolları ve Erdoğan gönüllüleri tarafından şehrin farklı yerlerinde bulanan bir çok binayı Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın afişleri ile süsledi.

Binaların yanı sıra telefon ve elektirik direkleri ,panoları,duvarlar ve üst geçitleri de renklendiren partililer; yaptıkları çalışmaların Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinin ne kadar büyük olduğunun göstergesi olduğunu ifade ederek, binalarının süslenmesi konusunda kendilerine destek olan esnaflara ve bina sahiplerine de teşekkür ettiler.

NEVŞEHİR'DE AK GENÇLER HİÇ DURMADI ...!

AK Gençler Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ın Gençlere gönderrdiği mektupları dağıttılar.Çarşı merkezinde Gül Bahçede stand açıp Benim Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan sloganıyla yine binlerce imza topladılar...

Rabia'yla Selamladılar

Teşkilat üyeleri süsledikleri her binada Cumhurbaşkanı adayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı Rabia selamıyla selamladı. Ayrıca binalara yönelik çalışmaların yanı sıra dört aracı da Recep Tayyip Erdoğan görselleri ile giydiren teşkilat üyeleri tüm Nevşehir'i dolaşarak vatandaşlarla sohbet ediyor.

2 Binin Üzerinde Vatandaş Bağış Yaptı

Diğer taraftan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları için açılan bağış hesabına, bu güne kadar Nevşehir'den 2 binin üzerinde vatandaşın bağışta bulunduğu bildirildi.... İşte AK Parti Gençlik Kolları ve Gönülülüeri tarafından Nevşehir de yapılan o çalışmaların göreselleri ilk kez www.fibhaber.com da...