AK Parti Nevşehir Milletvekillerinin İlimize yakışır Modern Adalet Sarayı binası yapımı için Adalet Bakanı Sadullah Ergin’i makamında ziyaret ederek, gerekli görüşmelerin ardından yeni Adliye sarayının bu yıl içerisinde yapımına başlanması için teknik çalışmaların son aşamaya getirildiğini daha önceki açıklamalarında bildirilmişlerdi.

 

Teknik çalışmaların tamamlanması ile birlikte 19 Haziran 2013 tarihinde ihaleye çıkılacak olan yeni modern Adliye Sarayı binamızın en kısa sürede tamamlanarak ilimize önemli bir hizmet binası daha kazandırılmış olacaktır.


Nevşehir Milletvekillerimiz yapmış oldukları açıklamada " Nevşehir adliye sarayımız 19.06.2013 tarihinde ihale edilecektir. Biraz gecikmişti, çünkü: bizler projeye müdahil olarak, projeye başta konferans salonunun olmak üzere diğer eklerle kalıcı ve büyük bir adliye sarayı olsun istedik. Nevşehir’in nüfus artışı,  Adli iş artışı ve Adliye olmanın ötesinde sosyal yönleriyle değerlendirdik. Nevşehir’imize hayırlı uğurlu olsun. DURMAK YOK HİZMETE DEVAM sloganı ile Nevşehir’e hizmet yarışında çalışmalarımız devam edecektir. ”dediler.