AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları üyeleri, şehrin farklı semtlerinde yaşayan 18-20 yaş aralığındaki ilk kez oy kullanacak gençlere, doğum günlerinde evlerinde sürpriz ziyaretler yaparak çeşitli hediyeler veriyor.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz: "AK Parti Nevşehir Gençlik Kolları olarak İlk defa oy kullanacak genç seçmenlerimize çat kapı Doğum günü süprizi yaparak, Belediye Başkan Adayımız Sayın Rasim Ari başkanımızın selamlarını ilettik" dedi.

Dolaşmaz; "Bizim siyasi görüşümüzden olsun ya da olmasın, birbirimizi sevmek zorundayız. Çünkü Nevşehir'imizin ve Türkiye'nin geleceği olan gençler biziz. Birbirimize ön yargısız bakarsak ve bir arada çalışırsak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara götüreceğimize inanıyorum." dedi.

Gençlik Kolları Başkanı Dolaşmaz; "Biz insanların gülümsemesine vesile olmayı yol haritamız olarak belirledik. Etkinliğimizin vurgusu, Nevşehir'de yaşayan bütün gençlerin kardeş olduğu gerçeğidir. Bu vesileyle muhabbet bağımızı güçlendirmek istiyoruz." diye konuştu.

AK Partili gençlerin evlerine gelerek Sürpriz doğum gününü kutladığı gençler, çok mutlu olduklarını ve duygulandıklarını ifade ederek AK Gençlere teşekkürlerini dile getirdiler.