TBMM Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Ürgüp'te partisinin Gençlik Kollarınca düzenlenen ÜniAK toplantısına katıldı.

AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları üyeleri, Ürgüp'te Üniversitesi öğrencileriyle bir buluşma gerçekleştirdi.

TBMM  Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz , AK Gençlik Toplantısının Konuğu oldu.

Nevşehir Ak Gençlik Ürgüp'te Üniversiteli Gençlerle Buluştu… Toplantıya; TBMM  Divan Üyesi ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz,AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı M.Rauf Yanar Ve Gençlik Kolları Yerel Yönetimler Başkanı Semih Bilgili  ile çok sayıda Üniversiteli gençlerle, Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı M.Rauf Yanar yapmış olduğu açıklamada: “Biz AK Parti olarak Üniversite örgencisi arkadaşlarımıza çok önem veriyoruz. Üniversiteli arkadaşlarımızın kendilerindeki gücün farkında olmaları gerekir. Gençler yarının geleceği konumundalar, yarının yönetiminde gençler söz sahibi olacaktır. Teşkilat çalışmalarımızın güçlü bir şekilde devam ettiği bu günlerde fakülte temsilcileri ve bölüm temsilcileriyle gerçekleştirdiğimiz toplantılarda arkadaşlarımızın kaynaşmasını sağladık. Onları dinlemek, sorunlarına çözümler aramak, Gençlik Kolları olarak bizim görevimizdir”. dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ise Gençlik Kollarımızın Ürgüp toplantısının konuğuyuz. Geleceğimizin teminatı gençlerimizle hasbihal ediyoruz dedi.    Açıkgöz : "Azim ve Kararlılık Ak Parti’nin Başarısının Temeli" Burada gençlerle sohbet eden Açıkgöz, Gençlik yıllarından bahsederek her zaman büyük hayallere sahip olmaları yönünde açıklamada bulundu. Mücadeleden asla vaz geçmemelerini gerektiğini söyleyen Ak Partili Açıkgöz, mücadele edilmezse hiçbir hayalin gerçeğe dönüşemeyeceğini ve Ak Parti’nin başarısının temelinde de bu azim ve kararlılığın olduğunu söyledi. Gençliğin siyasetle olan ilişkisinin de memleket sevgisi ekseninde ilerlediğini belirterek memlekete hizmet bir bayrak yarışıdır siz de yerinizi almak için hazır olun ve asla mücadelenin dışında kalmayın. Ayrıca günlük başarısızlıklar sizi karamsar yapmasın dedi. Gençlerin sorularına samimi cevaplar veren Açıkgöz, yoğun katılım ve siyasetle bu kadar yakından ilgilenen gençleri görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ‘Ak Parti sizler gibi bilinçli ve vizyon sahibi gençlerle birlikte iktidarını sürdürecek ve 2023 ve 2071 Hedeflerine sizlerle beraber yürüyecektir .’ dedi. Açıkgöz son olarak , Gençlik Kolları Başkanlığımızın çalışmalarını yakından takip ettiğini çalışmalarından dolayı ise gençlik kolları üyelerine teşekkür etti.