AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Büyük Kongresi öncesi istişarelerde bulunmak üzere AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı'nda toplantı düzenlendi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa Açıkgöz , AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve il yönetim kurulu üyeleri katıldı.

AK Parti Genel Merkez 6. Olağan Büyük Kongresiyle ilgili değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda, Nevşehir il teşkilatı olarak alınması gereken tedbirler ve yapılan hazırlıklar ele alındı.

Milletvekili Açıkgöz, toplantıda yaptığı konuşmada, partinin 6. Olağan Kongresi öncesinde teşkilatlarla biraya gelerek istişarelerde bulunmak istediklerini belirterek, "Bu kapsamda teşkilatımızla değerlendirmelerde bulunacağız. AK Parti olarak amacımız, milletimize en iyi şekilde hizmet etmek ve bu yönde de çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz yaptığı açıklamada,  "AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar başkanlığında teşkilatımızla haftalık olağan toplantımızı gerçekleştiriyoruz.‬ ‪18 Ağustos 2018 Cumartesi günü saat 11.00’de Ankara Spor Salonunda yapılacak Olan 6. Olağan Büyük Kongremiz için Nevşehir olarak hazırız.” dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar'da; "Haftalık olağan İl yönetimi toplantımızı Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin katılımları ile gerçekleştiriyoruz. Hayırlara vesile olur inşallah .. ." dedi.

Yanar açıklamasında; " AK Parti Nevşehir İl teşkilatı olarak tüm hazırlıklarımız yaptık. Her hangi bir aksilik çıkmaması içinde Milletvekillerimiz, il Başkanımız ve İlçe Parti koordinatörümüzle birlikte görüşmelerimiz sürdürüyoruz. 6. olağan büyük kongremiz vatana millete ve partimize hayırlı olsun. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sayın Cumhurbaşkanımızın AK parti genel Başkanımızın çalışmalarını yakından takip etmeye devam edeceğiz” dedi.