AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider beraberinde AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Ali Tanrıver,Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver Milletvekilli adaylarını tanıtım toplantısına katılmak için Ankara'ya gittiler.

"25. Dönem Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı" 

Başkent Ankara Arena da Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 7 Haziran Genel seçimleri için Aday tanıtımı ve seçim startını vereceği günde AK Parti Nevşehir heyeti Birlik ve beraberlik mesajları verdi... Tarihi günde İl Başkanı Tanrıver AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Belediye Başkanı Ünver ve Kadın Kolları Başkanı Kutlar la selfie çekimi yaparken yüzler gülüyordu.


AK Parti bugün yapılacak aday tanıtım toplantısında adaylarını “Watchout” teknolojisiyle tanıtacak.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün Ankara Arena'da açıklayacağı seçim beyannamesi ve aday tanıtım töreniyle AK Parti 7 Haziran Genel Seçimleri için seçim startını resmen vermiş olacak.

AK Parti Aday tanıtımında ilk kez, watchout sistemi kullanılacak. Bugüne kadar birbirine eklenmiş ekranlardan oluşan dev ekran olarak 'led' teknolojisini kullanan AK Parti, ilk kez, izleyenlerde üç boyutlu izlenimi veren tek parça büyük dev perdeye çoklu projeksiyonla görüntüyü yansıtan watchout sistemini kullanacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun fotoğrafıyla, partinin yeni sloganları 'watchout' sistemiyle salona yansıtılacak. 

Yeni seçim şarkısı, yeni sloganlar


Başbakan Davutoğlu'nun, Ayna grubunun kendisi için uyarladığı 'Davutoğlu Ahmet Hoca' şarkısı eşliğinde eşi Sare Davutoğlu ile girip salonu selamlamasının ardından partinin yeni seçim şarkısı da dinletilecek. Seçim beyyannamesi açıklanıyor. Başbakan'ın, seçim beyannamesini ayrıntılarıyla anlatacağı konuşmasının ardından da, il il milletvekili adaylarının tanıtımı yapılacak.
AK PARTİ ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI İKİ BÖLÜMDEN OLUŞACAK 

Şentop, toplantının iki bölümden oluşacağını, birinci bölümde AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun seçim beyannamesini açıklayacağını ve temel sloganlar ile seçim şarkılarının bir bölümünün de burada kamuoyuna duyurulacağını söyledi. 

200 SAYFALIK BEYANNAME

Etkinliğin bir diğer önemli maddesi ise kamuoyunun merakla beklediği AK Parti 2015 Genel Seçim Beyannamesini de açıklanacak. Yaklaşık 500 gazetecinin akreditasyon yaptırdığı toplantıda açıklanacak beyannamenin 200 sayfa civarında olması bekleniyor.  

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Ankara Spor Salonu'nda seçim beyannamesi ve aday tanıtımı toplantısı öncesinde dün incelemelerde bulundu.