Nevşehir Anadolu Lisesi öğrencileri, Ankara'ya yaptıkları gezi programı kapsamında TBMM'ni ziyaret ederek, AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider ile birlikte Meclis'in Genel Kurul ve diğer bölümlerini gezdiler.

TBMM Genel Kurul Salonu ve diğer kısımlarında rehber eşliğinde incelemelerde bulunan öğrenciler, Milletvekili Gizligider'le birlikte TBMM genel kurulunda bir süre sohbet ettiler.

Öğrencilerin değişik konulardaki sorularını yanıtlayan Gizligider, “Sizleri TBMM'de görmekten büyük bir mutluluk duydum. Burası Millet iradesinin temsil edildiği mekandır. Millet adına kanunların yapıldığı kararların alındığı yerdesiniz. Sizler bizim geleceğimizsiniz, derslerinize iyi çalışıp, gelecekte istediğiniz güzel mesleklere sahip olacaksınız. Mesleğinizde de başarılı olduktan sonra aranızdan çıkacak olan kardeşlerimiz Nevşehir'i burada Milletvekili olarak bizim yerimize temsil edecek” dedi.

Okul öğretmenleri ve öğrencilerle birlikte Meclisin Genel Kurul salonu, kulisler, Meclis bahçesi ve diğer bölümlerini gezen Gizligider ziyaret sırasında öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.