Nevşehir'de vatandaşlar yarın Başbakan Binali Yıldırım'ı karşılamak için büyük heyecan yaşıyor. 06 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 12.00' de Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonunda yapılacak olan Nevşehir 6.Olağan İl Kongresi için hazırlıklarda tamamlandı. 

Nevşehir'e helikopter ile gelecek olan Başbakan Yıldırım'ın, saat 12.00'de başlaması planlanan AK Parti Nevşehir 6.Olağan İl Kongresi için Damat İbrahim Paşa Kapalı Spor Salonu'na geçmesi bekleniyor. 

Başbakan Yıldırım AK Parti Nevşehir İl Kongresi’ne katılacak
. Başbakan Yıldırım’a Ekonomi Bakanı Bülent Tüfenkci , AK Parti Genel başkan yardımcısı Hayati Yazıcı, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da eşlik edecek.

Burada Partililere hitap edecek olan Başbakan Binali Yıldırım daha sonra 13.30 ‘de öğle yemeği için Nevşehir Ticaret ve Sanayi  Odası’nın onuruna düzenlediği yemeğe katılacak. Başbakan,sivil toplum örgütlerinin yöneticileri ve  iş adamlarıyla birlikte öğle yemeğini yedikten sonra Saat: 16.00 da Kırşehir’e hareket edecek.

Kongreye Nevşehir, ilçe, belde ve köylerindende büyük katılım olması bekleniyor.

Geniş güvenlik önlemleri alındı
 
Başbakan'ın Nevşehir mitingi için Nevşehir Emniyet Müdürlüğü de günler öncesinden alarma geçti. Yıldırım'ın kent içinde aracının geçeceği güzergahlar üzerinde birkaç gün öncesinden itibaren keşif yapan Nevşehir Emniyeti, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tedbirleri oldukça sıkı tutuyor. Başbakanlık Koruma Daire Başkanlığı'ndan yetkililer de bir kaç gün önce ilimize gelerek güvenlik önlemlerini Emniyet birimleri ile tekrar gözden geçirdiler. Başbakan'ın Nevşehir'e geleceğinin belli olmasından itibaren yürütülen tüm çalışmaları bizzat takip eden ve güvenlik anlamında hiçbir açık kalmaması için çok titiz bir çalışma yürüten Nevşehir Emniyet Müdürü Mehmet Artunay da, alınması gereken tedbirler için bizzat yerinde inceledi.


Öte yandan yarın güvenlik tedbirleri çerçevesinde Nevşehir’de bazı caddeler araç parkına yasaklandı.
Nevşehir'de Bu caddelere araçlarını park eden sürücüler dikkat! Zira, Nevşehir’de bazı caddeler araç parkına yasaklandı.
Nevşehir Emniyet Müdürlüğü araç sahiplerini uyardı. Müdürlükten yapılan açıklamaya göre, Ali Dirikoç Bulvarı, Diriliş Meydanı, Atatürk Bulvarı, belediye ve Ziraat Bankası arası ile Borsa Kavşağı ve Ticaret Odası arasındaki yollara araç park etmek yasaklandı.

Park halinde olan ve sahiplerine ulaşılamayan araçlar çekici ile kaldırılacak.

"Uygulama Sadece 06.01.2018 Cumartesi günü için uygulanacaktır."

"Başbakan Yıldırım için Nevşehir'de hazırlıklar tamam"