"BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal; Gördüğüm lüzum üzerinede ilçe başkanlığı görevimden istifa ettim..."

BBP Merkez ilçe Başkanı Fatih Sağlamkardeş’in 30 Mart Yerel seçimlerinde Nevşehir Belediye Başkan Adaylığını açıklamasıyla boşalan BBP Nevşehir Merkez ilçe Başkanlığı görevine getirilen İbrahim Uysal yaptığı açıklamasında gördüğüm lüzum üzerine bu görevi bugün itibariyle bırakarak istifa ettiğimi kamuoyuna açıklamak isterim.

Şunu özellikle vurgulamak istiyorum: “ Ben hiçbir zaman siyaseti bir araç değil her zaman insana hizmet adına bir amaç olarak gördüm. Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun kemiklerini sızlatacak hiç bir çalışma içerisinde yer almadım.Görev aldığım süreç ve sorumululuk alanında bunada hiç bir zaman müsade etmedim bu bağlamda vicdanım son derece rahat" dedi.

Uysal; Liderimiz, kalbimize gömdüğümüz aziz şehidimiz, ''üşüyen adam'; Muhsin Yazıcıoğlu'nun aziz davası, her zaman ve zeminde davamız, yolu her zaman yolumuzdur.  Bundan sonra, hangi yapının içerisinde olursak olalım, Yolundan dönmeyecek, davasından vazgeçmeyeceğiz!


Bu anlamda  BBP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı olarak, her zaman ve zeminde mensubu olmakla şeref duyduğumuz partimizin Nevşehir merkez  İlçe Başkanlığından gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum

Şunuda önemle altını çizerek belirtmek isterimki;.Bu İstifam kendi iradem ve tamamen kendi tasarrufumdur.
30 Mart Yerel seçimleri öncesinde birlikte yola çıktığımız kader arkadaşlarımızı yarı yolda bırakmamak adına Başta İl Başkanımız Yavuz Uluer ve BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayımız Fatih Sağlamkardeş'in her zaman yanında ,dün olduğu gibi bugün ve yarında sonuna kadar tam destekçisi olduğumu belirtmek isterim.

Merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun son sözlerini hatırlatarak herkesi Allah'a emanet ediyorum ''Bir saniyesine bile hükmedemediğimiz bir dünya için; bu kadar fırıldak olmaya gerek yok!" 

Son olarak Partimiz BBP nin seçimlerde büyük oy almasını umut ediyor ve 30 Mart Yerel Seçimlerinin Nevşehir'imiz için hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum...

Saygılarımla

             İbrahim UYSAL

FİB Haber Merkezi Genel Koordünatörü