Nevşehir İl Özel İdare Genel Sekreterliği görevini, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adaylığı için istifa ederek bırakan Savaş Benli, Nevşehir FİB Haber Gazetesi’ni ziyaret etti.

31 Mart 2019 Belediye Başkanlığı seçiminde Nevşehir belediye başkanı aday olmak için geçtiğimiz gün AK Parti il başkanlığına Aday adaylığı müracaatını yapan Nevşehir´in sevilen saygın simalarından Savaş Benli Gazetemiz FİB Haber Merkezine nezaket ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz Genel Koodinatörü İbrahim Uysal ve Yazı İşleri Müdürü Fikret Çapacı ile bir süre sohbet eden Savaş Benli, resmi başvuru sonrası nezaket ziyaretlerine başladığını belirterek, destek ve dualarınızı talep ettiğini kaydetti.

Nezaket ziyaretinde açıklamalarda bulunan Savaş Benli," Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterlik görevinin yerel yönetim konusunda bize çok şey kattı. Yerel yönetimlerde sahip olduğumuz bilgi ve birikimleri hizmete sunmak ve kentsel hizmetlerin kalitesini arttırmak hedefiyle, AK Parti saflarında belediye başkanlığına talip olduğunu söyledi.

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan aday adayı Savaş Benli, "Nevşehir bizim için olmazsa olmazlarımızdandır, Nevşehir benim için bir sevdadır. Eğer Nevşehir’imize Belediye Başkanı olursam teslim alacağım hizmet bayrağını daha da ilerilere taşıyarak Nevşehir’imiz için gece gündüz çalışacağım" dedi.

Allah bu görevi bize nasip ederse Toplumun tüm kesimlerini kucaklayacağını ifade eden Benli, “Toplumun tüm kesimlerinin adayı olmak istiyorum. Sağcısı solcusu, herkesin adayı olup eşit çerçevede yaklaşacağım. Eğer ben Nevşehir Belediye Başkanı olmak istiyorsam, gerçekten hoşgörü ve adaleti sağlayacaksam, Allah bana bu görevini nasip etsin. Yoksa Belediye Başkanı olduktan sonra bana oy vermemiş gibi bir yaklaşımla insanlara muamele edeceksem, Allah bu görevi bana nasip etmesin. Kazandığım gün herkesin Belediye Başkanı olacağım. Nevşehir'imiz küçük bir şehir, herkes birbirini tanıyor birlik ve beraberliği sağlamak zorundayız.  Şehirde yarım kalan projeleri tamamlayacağız. Hala hazırda Nevşehirimiz için hayati önem taşıyan projelerim mevcut, Başkan olduğum takdirde bunları hayata geçireceğim” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber Gazetesi Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörü İbrahim Uysal'da Başkan Aday adayı Savaş Benli’ye başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah Nevşehir olur” şeklinde konuştu.