AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı'nın seçim süresince çalışmalarını yürüteceği 15 Temmuz mahallesindeki seçim çalışma bürosu AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, İl Başkanı M.Rauf Yanar, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, ile partililer ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile açıldı. 

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı burada yaptığı konuşmada, “Seçim büromuzun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Seçimlere kadar çok çalışmalıyız. Durmak yok yola devam” diye konuştu.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Tevazu, Samimiyet, Gayret ile halkımızın teveccühü sayesinde Seçim Büromuzun üçüncüsünün açılışını gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Nevşehir tek yürek 31 Mart’taki milletimizin zaferi için çalışıyor." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Açılışını yaptığımız seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun. Örnek şehir Nevşehir için Durmak Yok Yola Devam" dedi. ‬

Konuşmaların ardından seçim bürosu Nevşehir’in tanınan hocalarında Hafız Mahmut Kemikkıran hoca tarafından yapılan dua ile açıldı.

Yer: 15 TEMMUZ MAHALLESİ VEFA KÜÇÜK(KOCAÇAY) CADDESİ ADA KONUTLARI B BLOK NO:90 NEVŞEHİR