MHP Genel Başkan adaylarından Koray AYDIN, Prof. Dr. Ümit ÖZDAĞ ve Sinan OĞAN ‘dan sonra Meral AKŞENER’de Nevşehir’e geliyor. Yarın saat 16:00'da Nevşehirlilere seslenecek olan Meral Akşaner için Nevşehir’de hazırlıklar tamamlandı.

MHP'li Göksel Taşçı, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Adayı Meral Akşener buluşmasına tüm Nevşehir halkını davet etti.

MHP Genel Başkan Adayı Meral Akşener 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Nevşehir'de olacak. 

Ev sahipliğini eski il başkanı Göksel Taşçı yapacak. Taşçı, www.fibhaber.com a yaptığı açıklamasında Meral Akşener’in Nevşehir ziyaretiyle ilgili açıklama yaptı. 

Saat 13:00’de Kırşehir - Nevşehir girişinde Hacıbektaş yolu üzerinde karşılanacak olan Akşener için konvoy düzenlenecek, konvoyla birlikte şehir turu atılacak ve saat 14:00’de Türk Telekom önünde miting yapılacak.

Meral Akşener’in Nevşehir'e geleceği haberinden sonra başlayan hazırlıklar bitmiş durumda. Nevşehir'deki ülkücülerin gerek karşılamaya gerekse mitinge kalabalık şekilde iştirak etmesi bekleniyor. 

Meral Akşener’in gittiği yerlerde bıraktığı coşku ve hareketlilik yarın Nevşehir'de de yaşanacağı tahmin ediliyor. 
----

 
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan adayı Meral AKŞENER’in 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Nevşehir’e geleceği bildirildi.MHP’de olağanüstü Kurultay tarihinin açıklamasının ardından Genel Başkan adayları partililer ile görüşmelerine hız verdi. MHP Genel Başkan adaylarından Meral AKŞENER 4 Haziran 2016 Cumartesi günü Nevşehir’e gelerek burada partililer ile toplantı yapacak.


İşte Meral AKŞENER’in 4 Haziran Nevşehir Programı
12:00 Kırşehir'den hareket
13:00 Hacıbektaş'ta karşılama ve ziyaret
14:00 Nevşehir'de Delegeler ve heyetlerle görüşme (Dinler Otel)
16:00 Açıkhava toplantısı (Türk Telekom önü)
17:30 Kayseri’ye hareket
 
MERAL AKŞENER KİMDİR?
Meral Akşener 18 Temmuz 1956, Gündoğdu İzmit doğumludur. Türk siyasetçi olarak bilinir.20. ve 21. dönem DYP, 23. 24. ve 25. dönem MHP milletvekili, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve eski İçişleri Bakanı.
İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünü bitirdi, Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Doktorasını tamamladı. 20., 23., 24.ve 25. Dönem İstanbul, 21. Dönem Kocaeli Milletvekilliği ile İçişleri Bakanlığı yaptı. En son 1968 yılında CHP'den Millet Meclisi başkanvekili seçilen Muş milletvekili Hayriye Ayşe Nermin Neftçi'den sonra 10 Ağustos 2007 tarihinde Güldal Mumcu ile beraber TBMM başkanvekili seçilen kadın milletvekili oldu. Türkiye-Çin Parlamentolararası Dostluk Grubu üyeliği yaptı. Bulunduğu parti olan MHP'den 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde milletvekili adayı gösterilmedi. 1 Kasım seçimlerinde MHP'nin oy kaybederek mecliste temsil edilen 4. parti olunca 30 Kasım 2015 tarihinde yapmış olduğu basın toplantısında kurultay talebinde bulunmuş ve üzerime düşen her görevi yapmaya hazırım demiştir. MHP Genel Başkanlığına adaydır.
Evli ve bir çocuk annesidir.