AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen ‘Şehrin Ekonomi Beklentileri’ konulu çalıştayın öğleden sonraki oturumunda iş dünyası buluştu.

Şehirlerin yatırım anlamındaki beklentileri ve bu kapsamda önceliklerinin belirlenmesi amacıyla AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Ali Boğa’nın başkanlığında düzenlenen ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri’ konulu forum, Türkiye İstatistik Kurumu Nevşehir Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Şehir ekonomisinin büyümesi anlamında yapılması gerekli çalışmaların ele alındığı foruma AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Dolaşmaz, AK Parti il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyeleri ve  AK Partili belediye başkanları ile kentte iş dünyası ile ilgili sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Partimizin Ekonomi İşleri Başkanlığınca düzenlenen “Şehirlerin Ekonomik Beklentileri “adlı çalıştayımızda teşkilatımızla şehrimizde ekonomi anlamında faaliyet gösteren STK’larımızla bir aradayız. Büyüyen Nevşehir GüçlüTürkiye yolunda her birimize ayrı ayrı sorumluluk düşmektedir Turizmden tarıma, üretimden istihdama, hayvancılıktan yatırıma güçlü ve her alanda kalkınma için girişimcilikten geri durmamalıyız. 2017 yılında ekonomimiz rekor kırdı, 16 yıldır istikrarlı büyümemiz ilimizde de artarak devam edecektir" dedi.