DEFTARDAR  ERCOŞMAN’DAN NTSO’YA ZİYARET

 

Nevşehir Defterdarı  Hatice İşcen Ercoşman Vergi Haftası sebebiyle Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Meclis Başkanı Seyit İnce ile bir  süre görüştü.

Defterdar  Hatice İşcen beraberinde  Defterdar  Yardımcısı Ali Göde,Muhasebe Müdürü  Hasan Çelik,Personel Müdürü Zeki Dursun  Milli Emlak Müdürü Ahmet Kurşun, Muhakemat Müdürü Vekili Nurdan Çüçen, Vergi Dairesi Müdür Vekili Muhsin Özkan,Gelir Müdür Vekili Eşref Mutlu’dan oluşan heyetle Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

NTSO Meclis Başkanı  Seyit İnce ve  Meclis Başkan Yardımcısı  Zafer İnanır ile bir süre görüşen Defterdar Ercoşman, Vergi  Haftası sebebiyle  çeşitli etkinlikler ve faaliyet programı hazırlandığını belirterek, “Hafta boyunca özellikle  okullarda Vergi konusunda  çocuklarımızın bilinçlendirilmesi amaçlı  bir dizi programlar yeralacak, Ençok  Vergi veren mükelleflerin ödüllendirileceği törenin yanı sıra, 35 yılı ve 35 yılı aşkın  vergi mükellefi olan üç mükellefimize  ziyaret gerçekleştirilecek, okullarda slogon yarışmalarının yanı sıra, ağaç dikimi ve  çeşitli ziyaretler gerçekleştirilecek” dedi.

Ercoşman, Vergi konusunda daha  bilinçli bir neslin yetiştiğine dikkati çekerek, Nevşehir’de  Vergi tahsilatının yüzde 70’lerde olduğunu bu oranın bu çalışmalarla artırılmasının hedeflendiğini dile getirdi.

NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce’de  Nevşehir’de bulunan mükelleflerin turizm sektörü hariç yeni yeni yapılandığına dikkati çekerek,”Bu mükellefler  gelişimini yeni tamamlıyor. Önümüzdeki yıllarda bu gelişmenin yansımaları  yaşanacaktır.” Dedi.

Ziyaretta Defterdar Ercoşman, Ticaret Odası Meclis Başkanı  Seyit İnce’ye Vergi Haftası sebebiyle çiçek ve plaket takdim ederken, Meclis Başkanı İnce’de  Ticaret Odası ziyareti anısına  Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası’nın el işlemesi  seramik tabağını hediye etti.