Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol yaptığı açıklamasında; ​Türk Eczacıları Birliği 41.Olağan Büyük Kongresi için Yönetim Kurulumuz ve Delegelerimizle beraber Ankara’dayız. Bugün başlayan kongrenin yoğun programından fırsat bulup TBMM Divan Katip Üyeliğine tekrar seçilen değerli meslektaşımız Nevşehir Milletvekili Ecz.Mustafa Açıkgöz’ü ve Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider’i makamlarında ziyaret ettik. Bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı şahsım ve ekibim adına çok teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Ecz. Mustafa Açıkgöz'de yaptığı açıklamasında; "Nevşehir Eczacılar Odası Başkanı Tansu Dörtkol ve yönetim kurulu üyelerine bizlere hayırlı olsun ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.

JW Marriott Ankara Hotel'de
düzenlenen Kongreye MHP Genel Başkan Yardımcısı Ruhsar Demirel, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Eyüp Gümüş, SGK Başkanı Selim Bağlı, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Hakkı Gürsöz, siyasi parti temsilcileri, Eczacı Odaları Başkanları ve üyeleri ile davetliler katıldı.

Bugün başlayan Türk Eczacıları Birliği 41. Olağan Kongresi
 17-18-19 Kasım 2017 tarihlerine kadar devam edecek.