31 Mart Yerel Seçimleri miting programları çerçevesinde Nevşehir'de miting yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Kapadokya havalimanına giderken Gülşehir ilçesinde vatandaşlar yolunu kestiler. 

Bakan Soylu’nun yolunu kesen Gülşehir’ler kendisiyle bol bol selfi çekilip ‘Sağlığına duacıyız, Allah yolunu açık etsin, Türkiye seninle gurur duyuyor’ şeklinde slogan attılar. Soylu’da bu sevgi gösterisi karşısında ‘Bende sizlerle gurur duyuyorum’ ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nevşehir Gülşehir İlçesinde miting yaptı.. 

Bakan Süleyman Soylu Nevşehir Programının ardından karayolu ile Nevşehir'in Gülşehir İlçesine hareket etti. Gülşehir ilçesi’nde de coşkulu bir kalabalık tarafından Karşılanan Bakan Soylu burada bekleyen coşkulu kalabalığa seslendi.

Bakan Soylu’dan Nevşehir’de 2 Miting

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde büyük bir sevgi seli ile karşılanan Bakan Soylu o anı espirili bir dille paylaşarak daha önce ‘Rize Ardeşen’e giderken Pazar’da yolumuzu kestiler. Şimdi de Gülşehir ilçemizde aynı durum... İçişleri Bakanı olsan da yolunuz kesilir Burası Nevşehir Gülşehir. Allah sevginizi eksik etmesin’ ifadeleri ile yoğun ilgilerinden dolayı Gülşehirlilere teşekkür etti.

Bakan Soylu açıklamasında; Kıymetli Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın sizlere selamlarını getirdim... AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayımız Fatih Çiftci başkanım dedi ki Allah razı olsun Bakanımız bizi kırmadı geldi dedi. Ben kırmazdımda, yolumuzu kestiler. Otobüsü çevirmişler böyle, İster gel ister gelme...Otobüsümüzü buraya sokmuşlar...İçişleri Bakanının yolu demek ki Gülşehir'de de kesilirmiş...