Varol, Radyo Programında Ünver’e Yüklendi …

Nevşehir Hasan Ünver’i Affetmeyecek

NEVŞEHİR(MHA) Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol Nevşehir Radyo’da Gazeteci M. Tolga Karaca’nın Konuğu oldu.

Yerel seçim çalışmalarından, Projelerine, günümüz siyasetine yönelik değerlendirmelerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Belediye Başkanının Adalet Terazisini iyi kullanan kişi olduğuna vurgu yaptı. Varol Şehrül Emin olarak bilinen Belediye Başkanının bir ilde yaşayan her düşünceden insana eşit yaklaşması gerektiğine dikkat çekti.

Nevşehir Belediyesinin sorun çözüm bir yapı da olması gerekirken sorunların üretildiği bir belediye haline geldiğini iddia eden Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, Nevşehir belediyesinin bir çok icra işlemi ile karşı karşıya bulunduğunu, ilin esnaflarının, iş adamlarının adeta belediye ile iş yapmaktan kaçtığını dile getirdi.

Varol, “Esnafımız, iş adamlarımız belediye ile iş yapmaktan korkuyor, kaçıyor. Bazı esnaflarımız bu işlerinden dolayı iflas noktasına bile gelmiş durumda. Ve işlerini yeniden nasıl toparlayabileceklerini düşünüyor. Bu konuya belediye yönetiminin kul hakkı olarak bakması gerek. İlin imkanlarını ve enerjisinin israf edildiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Yaklaşık 2 Saat süren radyo programında Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol’un en dikkat çeken açıklamaları ise Kale ve civarında yapılan kentsel dönüşüm uygulamaları üzerine oldu.

“Tarihimizi, kent kimliğimizi yıktığı için Nevşehir Hasan Ünver’i Affetmeyecek” ifadelerinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Belediye Başkan Adayı Mehmet Varol, “Bundan sonra orayı altınla kaplasa eskisinin yerini tutmaz. Bizim bu konudaki açıklamalarımızın üzerine Belediyenin sitesinden bir fotoğraf yayınlamışlar. O fotoğrafta Kale görünmüyor. Sadece alt bölümündeki özlük alan ve yerleşim görünüyor. Orada tescilli binaları kepçelerle yıktılar. 300 – 500 Yıllık tarihi evlerimiz yıkıldı” ifadelerinde bulundu.