Türkiye’nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişi ile birlikte geçtiğimiz günlerde Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulan hükümete Gençlik ve Spor Bakanı olarak atanan Mehmet Kasapoğlu’nu makamında ziyaret eden Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Bakan Kasapoğlu’na görevinde başarılar dileğinde bulundular.

Anlatılanlardan ve projelerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu nazik ziyaretleri için AK Parti Nevşehir Heyeti ve Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe'ye teşekkür ederek, imkânı olan her desteği vereceklerini ifade ederek yetkililere gerekli talimatları verdi.
Nevşehir Belediye Başkanı Atila Seçen daha sonra ziyaretin anısına, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu’na, Avanos el sanatları ürünü olan ve üzerinde Nazar Ağacı motifi bulunan çini tabak hediye etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Nevşehir heyeti olarak hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. İnşallah ilerleyen günlerde güzel haberlerimiz olacak."